8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balassagyarmati emberölésBelföldbűnügyítéletMAGYARORSZÁG

21 és fél évet kapott a jajveszékelő barátját videózó balassagyarmati gyilkos

Huszonegy és fél év szabadságvesztésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Balassagyarmati Törvényszék azt a 42 éves budapesti férfit, aki három évvel ezelőtt agyonverte a barátját Balassagyarmaton. V. Norbertet kötelezték az egymilliós bűnügyi költség megfizetésére is.

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a budapesti férfi 2018. október 2-án látogatta meg régi barátját, akivel egész este, több szórakozóhelyen italoztak. Később azonban összevesztek, és az ittas férfi több alkalommal is mellkason és vállon ütötte ismerősét a település főutcáján.

V. Norbert és ismerőse a késő éjszakai, kora hajnali órákban a sértett anyukájához mentek, ahol a férfi megpróbált kölcsönkérni a későbbi áldozatától. Amikor a férfi közölte vele, hogy nem ad neki pénzt, akkor V. Norbert brutális módon ütlegelni és rugdosni kezdte.

Az emberi mivoltából teljesen kivetkőzött férfi az első másodperctől az utolsóig rögzítette mobiljával a bántalmazást, és az áldozata szenvedését. Ezeken pedig olyanokat mondott neki, hogy “megöllek” és a “saját lakásodban fogok végezni veled”.

V. Norbert ezután egy szobában töltötte az éjszakát az életjelet egy idő után már nem is adó áldozatával. Reggel észlelte, hogy barátja semmire nem reagál, ekkor álnéven bemutatkozva kihívta a mentőket, akik már csak az áldozat halálát tudták megállapítani. A vádlott a helyszínt elhagyta, véres ruhái helyett újakat vásárolt, majd a rendőröket megpróbálta félrevezetni azzal, hogy a sértettet ismeretlenek bántalmazták. Az ítélet ellen a védelem felmentésért, az ügyészség súlyosításért fellebbezett.

Kapcsolódó
Videóra vette áldozata szenvedését a balassagyarmati gyilkos – elmondta, hogy miért

Elképesztő magyarázatot adott tettére az elkövető.

The post 21 és fél évet kapott a jajveszékelő barátját videózó balassagyarmati gyilkos first appeared on 24.hu.

Related posts

Ekkor mutathatja be az Apple a legújabb iPhone-t

MO.CO.HU

A kerítésen át marcangolt szét egy gyereket az oroszlán a Gázai övezetben

MO.CO.HU

Instabil állapotba kerülhet a Balaton

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This