6.1 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílushalálos balesetkanadaMAGYARORSZÁGmcdonald's

Szerencsétlen balesetben halt meg egy férfi egy kanadai McDonald’s autós ablakánál

Meghalt egy férfi a kanadai Vancouver város egyik McDonald”s éttermének autós ablakánál, amikor reggelit akart magának vásárolni, munkába menet – jelentette a helyi sajtó. Tony Eyles szeptember nyolcadikán, helyi idő szerint reggel fél hatkor állt meg az étteremnél, leadta a rendelését, majd fizetni akart, amikor véletlenül a földre ejtette a kártyáját.

A vancouveri rendőrség közlése szerint a férfi ekkor kinyitotta az ajtót, és kihajolt az autóból, hogy felvegye a kártyáját, a jármű azonban gurulni kezdett, és nekiment az épületnek. Eyles ekkor beszorult az ajtó és a karosszéria közé, képtelen volt kiszabadítani magát, és a helyszínen életét vesztette.

A kiérkező mentősök megpróbálták újjáéleszteni, de nem jártak sikerrel – közölte a helyi rendőrség. A hatóságok közölték, hogy vizsgálatot indítottak a férfi halálának ügyében.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Maple Ridge városában élő férfi liftszerelőként dolgozott, és munkája miatt rendszeresen járt Vancouverben. Eyles pár nappal a kilencedik házassági évfordulója előtt halt meg, és két kisgyereket – egy nyolcéves fiút és egy hatéves lányt – hagyott maga után.

Sógora a helyi sajtónak elmondta, hogy a gyerekek teljesen összetörtek apjuk halála miatt, akit úgy jellemzett, mint „a tökéletes apa és tökéletes férj”. Neal Pender a News1130 című kanadai lapnak elmondta, hogy Eyles fia már közölte vele:

Csak nyolc évig ismerhettem az apukámat, ez nem elég.

Kapcsolódó
A fal és az autó közé szorult egy fiatal feje egy McDonald’s-ban

A véletlenek szörnyű összjátéka okozott szörnyű, és majdnem halálos baleset egy amerikai gyorsétteremnél.

The post Szerencsétlen balesetben halt meg egy férfi egy kanadai McDonald’s autós ablakánál first appeared on 24.hu.

Related posts

Ellenzéki politikusok, demokráciapárti aktivisták tucatjait vették őrizetbe Hongkongban

MOCOHU

Meghalt Jankovics Marcell

MOCOHU

Nigériaiak lophatták el Varga Judit Facebook-fotóit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This