7.8 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dkKözéletMAGYARORSZÁGmegfigyeléspáva zoltánpegasus

Lehetséges, hogy akkor kezdődött Páva Zoltán megfigyelése, amikor kiderült, hogy a DK-nak dolgozik a cége

A legfrissebb információk szerint lehetséges, hogy Páva Zoltán ellenzéki médiatulajdonos Pegasusszal történt megfigyelése összefügg azzal, hogy egy általa vezetett cég dolgozik a Demokratikus Koalíciónak – írta meg a Direkt36.

Páva okostelefonját ugyanis március 16-án törték fel az izraeli fejlesztésű kémszoftverrel, pont aznap, amikor a parlament honlapjára felkerültek adatok arról, hogy az EagleEye-Marketing Kft. szerződést kötött a DK parlamenti frakciójával közösségi médiás tanácsadásra. A cég részéről a szerződés aláírója Páva Zoltán volt. Múlt héten derült ki, hogy a korábban az MSZP-ben politizáló, jelenleg pedig az erősen kormánykritikus Ezalenyeg.hu nevű oldalt kiadó Páva Zoltánt is megfigyelték idén tavasszal az izraeli fejlesztésű, okostelefonok feltörésére alkalmas Pegasus kémszoftverrel.

Kapcsolódó
Több alkalommal is feltörték a Pegasus kémszoftverrel egy ellenzéki médiatulajdonos telefonját

Idén is bevetették az izraeli kémeszközt.

Szakértői vizsgálatok szerint idén március 16. és 24., valamint május 23. és 27. között volt jelen a kémszoftver Páva készülékén. Páva korábban a Direkt36-nak azt mondta, hogy nem érti, miért ebben az időszakban állt megfigyelés alatt, ugyanis abban az időben semmi különös nem történt vele. A DK-val való szerződés azért nem merült fel számára a megfigyelés okaként, mert azt már előző év végén megkötötték, és január elsejével el is kezdtek dolgozni a frakciónak. Arról nem volt tudomása Pávának, hogy

március 16-án kerültek fel a szerződés adatai a parlament honlapjára.

va telefonját a vizsgálatok szerint március 16-án 11:52 perckor törték fel.  A DK pártigazgatója, Sebián-Petrovszki László a Direkt36-nak elmondta: évek óta érzékelik, hogy a kormánypárti média nagy érdeklődéssel követi az ellenzék, illetve a DK közösségi médiás tevékenységét. „Ezek a témák állandóan visszatérő panelek a jobboldali sajtóban” – tette hozzá.

The post Lehetséges, hogy akkor kezdődött Páva Zoltán megfigyelése, amikor kiderült, hogy a DK-nak dolgozik a cége first appeared on 24.hu.

Related posts

Hogyan tudjuk növelni egy online esemény közönségének létszámát B2B-ban? (x)

MOCOHU

Enyhített az USA néhány szankción Venezuela ellen

MOCOHU

Attól tartanak a gazdák, hogy hamarosan 500 forintért tankolhatnak a mezőgazdasági gépekbe

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This