8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
christian baledavid o. russellfilmKultúraMAGYARORSZÁGmargot robbierobert de nirotaylor swift

Jövő novemberben jön a Napos oldal rendezőjének új filmje

Márciusban befejeződött A harcos (2010), a Napos oldal (2012), az Amerikai botrány (2013) és a Joy (2015) rendezője, David O. Russell új filmjének forgatása, ami valószínűleg a rendező eddigi legnagyobb dobása lesz, hiszen a kamera mindkét oldalán a szakma legnagyobb alakjai tűnnek majd fel.

A stáblistáról eddig ismertté vált nevek közt ugyanis olyan sztároké olvasható, mint Christian Bale, Rami Malek, Robert de Niro, az Oscarra jelölt Margot Robbie, a Golden Globe-győztes Anya Taylor-Joy, a négyszeres Emmy-díjazott Chris Rock, Zoe Saldana, Mike Myers, illetve a tizenegy Grammy-t bespört Taylor Swift, akinek alakítását a Macskák óta elég nehéz elfelejteni.

Az utóbbi négy egészestés filmje miatt huszonhat Oscar-jelöléssel büszkélkedő Russell az operatőri székbe a három aranyszobrocskával (Gravitáció, Birdman, A visszatérő) is elismert Emmanuel Lubezkit ültette, akinek munkáját a Joker szintén Oscar-díjas zeneszerzője, Hildur Guðnadóttir teszi majd felejthetetlenné.

The post Jövő novemberben jön a Napos oldal rendezőjének új filmje first appeared on 24.hu.

Related posts

Videón, ahogy Tihanynál kimentik a korcsolyázót, aki alatt beszakadt a jég

MO.CO.HU

Miután találkozott Orbánnal, Ferenc pápa azt mondta a püspököknek: fontos, hogy a magyar társadalom szolidárisabb és befogadóbb legyen

MO.CO.HU

Levideózták a kőbányai drogéria fosztogatóit

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This