13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bokszevander holyfieldMAGYARORSZÁGökölvívásprofi bokszSportvitor belfort

Holyfield tíz év után tért vissza, de két perc alatt elintézték

A korábbi világbajnok amerikai Evander Holyfield technikai KO-val kikapott a brazil Vitor Belforttól a szombat este a floridai Hollywoodban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen.

A nyolcmenetesre tervezett mérkőzés csupán 1 perc 49 másodpercig tartott, mert az 58 éves Holyfield nem tudott mit kezdeni a kevert harcművészet (MMA) korábbi bajnoka, a 44 éves Belfort ütéseivel.

Az amerikai – aki az 1980-as és 90-es években cirkáló- és nehézsúlyban is begyűjtötte az összes nagy világszervezet vb-övét – már a meccs elején padlót fogott, és bár fel tudott állni, a folytatásban sem volt képes számottevő ellenállást kifejteni, és az újabb ütéseket követően a mérkőzésvezető már az első menet vége előtt befejezettnek nyilvánította az egyoldalú küzdelmet.

A meccs helyszíni kommentátora Donald Trump korábbi amerikai elnök volt. Vitor Belfort ellenfele eredetileg a szintén exvilágbajnok Oscar De La Hoya lett volna, de a 48 éves amerikai –aki profiként hat különböző súlycsoportban jutott el a világbajnoki címig – koronavírusos megbetegedéssel kórházba került.

Holyfieldnek ez volt az 58. mérkőzése profi pályafutása során, mérlege 44 győzelem (29 KO), 11 vereség és két döntetlen. Ezt megelőzően 2011-ben lépett ringbe, majd 2014-ben bejelentette visszavonulását.

Belfortnak – aki MMA-meccsei közül 26-ot megnyert, 14-et elveszített, és 2018 óta nem vívott ketrecharcot – ez volt a második profi bokszmérkőzése és a második sikere.

A találkozóra azért a floridai Hollywoodban került sor, mert a kaliforniai hatóságok nem járultak hozzá az eredendően a Los Angeles-i Staples Centerbe kiírt összecsapás megtartásához.

The post Holyfield tíz év után tért vissza, de két perc alatt elintézték first appeared on 24.hu.

Related posts

Így lehetnek okosabbak a régi hálózatok (x)

MO.CO.HU

Kihúzták a Skandináv lottó számait

MO.CO.HU

Korábbi veszprémi átlövővel erősíthet a Szeged

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This