4.4 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetítéletlovasi andrásMAGYARORSZÁGSzórakozás

Lovasi András a balesetéről: „Ha nem megyünk másodfokra, akkor eladjuk a házunkat”

A költözésen is el kell gondolkodnia Lovasi Andrásnak, miután pénteken megduplázták a 2019-es autóbalesete ügyében hozott büntetést. A zenész akkor figyelmetlenségből a piros jelzés ellenére kanyarodott ki, és nekiütközött egy rendőrautónak. Annak sofőrje maradnadó fogyatékosságot szenvedett, mondták ki pénteken a bíróságon. Emiatt a korábbi 225 ezer forintos pénzbüntetést 600 ezer forintra emelték, az autóvezetéstől való egyéves eltiltást pedig kettőre növelték.

Lovasi a tárgyalás után a Blikknek nyilatkozott a fejleményekről.

„Nagyon sajnálom a sértettet, akit tanúként hallgatott ki a bíróság. Jó érzés volt látni, hogy rendben van, és elmondta, hogy vissza is ment dolgozni, Ez megnyugtatott, és megkönnyebbülés volt látni, hogy nem tettem tönkre az életét” – mondta, hozzátéve, egyelőre nem volt alkalma személyesen elnézést kérni a sértettől. A súlyosbított ítéletről úgy nyilatkozott:

A két év eltiltás nagyon sok, nem is nekem, a családnak. Fél éve adtam le a jogosítványomat, azóta nem vezetek. A feleségem, Eszter, dolgozni jár, a fiunkat, Álmost viszi óvodába és még sofőrködik is, ha gyorsan kell valahová mennem, ő visz, neki ez nagyon megterhelő hosszú távon. Messze lakunk a várostól, ide kell a kocsi, naponta háromszor jár a busz, és biciklivel sem tudok mindenhová eljutni. A fellebbezés tehát azért kérdéses, mert ha van esély arra, hogy kevesebb ideig tiltsanak el a vezetéstől, akkor gyorsabban megoldódik a helyzetünk. Ha nem megyünk másodfokra, akkor eladjuk a házunkat, elköltözünk olyan helyre, ahol jobb a tömegközlekedés, emiatt nehéz a döntés.

A zenész és ügyvédje három nap godolkodási időt kért, mielőtt bejelentenék, fellebbeznek-e az ítélet ellen.

The post Lovasi András a balesetéről: „Ha nem megyünk másodfokra, akkor eladjuk a házunkat” first appeared on 24.hu.

Related posts

Putyin nem akar amerikai katonát Afganisztán környékén sem

MOCOHU

Vera Wang 72 éves lett, pedig a szülinapi fotóján 25-nél nem néz ki idősebbnek

MOCOHU

Nemsokára érkezik A pletykafészek felújított változata, összeszedtük, mit lehet tudni róla

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This