11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddebrecenkarácsony gergelykósa lajosMAGYARORSZÁG

Kósa Lajos: Karácsony Gergely nem szereti Debrecent

Terjedelmes interjút adott Kósa Lajos a Hajdú-Bihari Naplónak a Debreceni Konzultációról, melyben közel negyvenezer cívisvárosi mondta el észrevételeit, ötleteit a városról.

Miután az országgyűlési képviselő részletesen kiértékelte az eredményeket, ejtett néhány szót arról, hogy újra a standoknál találkozhatnak az emberek a Fidesz képviselőivel, aktivistáival, akik most a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióval vonultak ki.

Az írás visszaadja, hogy Kósa itt nagyon felpaprikázta magát. Rögtön azzal kezdte,

a hátam közepére kívánom a Gyurcsány-kormány visszajöttét, a folyamatos hazudozást, az ország kirablását, lepusztítását, a folyamatos áremelést, adóemelést, fizetéscsökkenést és azt, hogy nyolc év kormányzás után egy olyan csődtömeget hagyott a baloldal hátra, amihez 10 év kell, hogy eltakarítsuk.

A volt városvezető aztán úgy folytatta,

Debreceniként azt főleg nem felejtem el, hogy idejött Gyurcsány Ferenc Debrecenbe és közölte, hogy nem kell ide fejlesztés, főleg stadion nem. Engem ez felháborított a debreceniekkel egyetemben. Azt gondoltam, hogy jobb lett volna, ha meg sem szólal. Az meg hab a tortán, hogy az egyik miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely pedig azt mondta, hogy nem szereti Debrecent.

Ezzel kapcsolatban feltette a költői kérdést: milyen politikus az, aki megengedi azt magának, hogy az ország második legnagyobb városát leszólja, főleg úgy, hogy olyan eredményeink vannak, amihez hasonlókért neki csak nyála folyik?

Foglalkozzon inkább Budapesttel, van mit! Nem kívánjuk azt, hogy egy olyan miniszterelnöke legyen az országnak, aki Debrecent nem szereti.

Kósa szívesen gyűjt bármikor aláírást azért, hogy „ezek az emberek ne jöjjenek vissza.” Azt is mondta, a demokráciában vannak alapkövetelmények.

Szerinte aki politikusként folyamatosan becsapta a választóit, az ne akarjon országvezető lenni.

Karácsony úrnak pedig van egy munkája, úgy hívják, hogy főpolgármesterség, mi lenne, hogyha a fővárosban mutatná meg, mit tud, mert most ott egyelőre káosz van. Két év alatt lepusztították a fővárost, hajléktalanok az összes utcán, teljes káosz, összevisszaság, átgondolatlan, összehangolatlan fejlesztések, kaszálás helyett „méhlegelők”. Debrecenben két hónapig sem igen tűrnék ezt az emberek. Karácsony Gergelynek ott kellene bizonyítania a fővárosban, és nem Debrecent leszólni

– mondta Kósa.

Az egyébként nem derült ki a cikkből, Karácsony mikor és milyen kontextusban beszélt arról, hogy nem szereti Debrecent.

The post Kósa Lajos: Karácsony Gergely nem szereti Debrecent first appeared on 24.hu.

Related posts

Megfejthették, miért vannak bizarr álmaink

MOCOHU

Fél év után újra drágultak az albérletek

MOCOHU

Szijjártó a CNN-nek: A pedofiltörvényt nem csak a kormánypártok szavazták meg

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This