9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyítéletkarcsaMAGYARORSZÁGszexuális erőszak

13 és fél évet kapott a karcsai férfi, aki meg akarta erőszakolni a volt tanárnőjét

Tizenhárom és fél év szabadságvesztésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság azt a 42 éves férfit, aki tavaly májusban meg akarta erőszakolni a volt tanárnőjét Karcsán. A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a férfit kizárták a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből.

A bíróság által megállapított tények szerint férfi felfeszítette a 71 éves asszony házának az ajtaját, hogy onnan értékeket vigyen el, azonban a nő időközben hazaért, ezért a férfi kiment az udvarról. nem sokkal később egy késsel tért vissza a tanárához kétezer forintot követelt tőle, amit meg is kapott.

Néhány órával később a férfi enni kért az asszonytól. A nő megsajnálta, ételt készített neki, s a bejárati ajtóhoz vitte, a terhelt azonban ismét életveszélyesen fenyegetni kezdte a késsel. A nyugdíjas tanárnő csak párszáz forint aprót tudott összeszedni és átadni a volt tanítványának, aki ezután letépte a ruháját és meg akarta erőszakolni, de az asszony könyörgésére végül felhagyott a cselekményével. Távozóban azonban még megfenyegette, hogy megöli, ha szól a rendőröknek.

A négy bűncselekménnyel is megvádolt férfi azt mondta a korábbi vallomásában, hogy annyira részeg volt, hogy nem is emlékszik arra, ami történt, de valószínűsítette, hogy elkövette a vádban szereplő dolgokat.

A bíróság szexuális erőszakban, rablásban, lopás kísérletében  és kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérletében is bűnösnek mondta ki a férfit, és 13 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte. Az ügyészség súlyosabb büntetésért, míg a vádlott és védője enyhítés érdekében fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

The post 13 és fél évet kapott a karcsai férfi, aki meg akarta erőszakolni a volt tanárnőjét first appeared on 24.hu.

Related posts

„Azt akarják bebizonyítani, hogy a német nép egészében felelős a háborús bűnökért?”

MOCOHU

Fűrésznyomok láthatók több agancson, amelyekből a vadászati kiállítás kapuja készült

MOCOHU

Leginkább a fideszesek oltatnák be magukat, a DK és a Jobbik szavazói elutasítják a vakcinát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This