18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldborsdodnádasdbűnügyéletveszélyt okozó testi sértésMAGYARORSZÁG

Életveszélyes állapotban van a fiával összevert borsodnádasdi férfi

Gyanúsítottként hallgatták ki rendőrök azokat a férfiakat, akik úgy megverték a fiával lévő ismerősüket Borsodnádasdon, hogy életveszélyes sérülése keletkezett. Értesüléseink szerint egy régóta elhúzódó vita miatt támadtak rájuk.

A helyi férfi a fiával és az egyik munkatársával utazott haza busszal pár nappal ezelőtt. Amikor este tíz körül leszálltak buszról, akkor az apát és fiát bántalmazni kezdte három férfi.

A 38 éves férfinak a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes koponyasérülése, míg fiának könnyű sérülései keletkeztek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatott ki két férfit életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

Közben az Ózdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított a verekedéssel kapcsolatban csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, s már mind három férfit ki is hallgatták gyanúsítottként az eset miatt.

Úgy tudjuk, hogy az egyik támadó beismerte a bántalmazást, egy másik pedig azt állította, hogy ott sem volt a helyszínen a bűncselekmény elkövetésekor. A harmadik gyanúsított elismerte ugyan, hogy ott volt a helyszínen, de azt mondta, hogy nem nyúlt senkihez.

The post Életveszélyes állapotban van a fiával összevert borsodnádasdi férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Vettel énekelve búcsúzott el a Ferraritól

MO.CO.HU

Mostantól másképp érkeznek a zivatarok

MO.CO.HU

Zajlik az igazi trónok harca, hogy mi legyen a világ új fantasykedvence

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This