18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bokszevander holyfieldMAGYARORSZÁGökölvívásprofi bokszSportvisszatérésvitor belfort

Evander Holyfield egy volt MMA-bajnok ellen lép szorítóba

Egy hónappal 59. születésnapja előtt a 80-as, 90-es években a profi boksz két felső súlycsoportjában is világbajnok amerikai Evander Holyfield helyettesíti a honfitárs, és szintén ex-világbajnok Oscar De La Hoyát a most szombati összecsapáson, amelyen az ellenfél a kevert harcművészet (MMA) korábbi bajnoka, a brazil Vitor Belfort lesz.

Kapcsolódó
Belehalt sérüléseibe egy 18 éves női bokszoló

A mexikói Jeanette Zacarias Zapata öt nappal súlyos veresége után halt meg.

A 48 éves Oscar De La Hoya, aki profiként hat különböző súlycsoportban jutott el a világbajnoki címig, és 13 év szünet után e hét végén tért volna vissza a ringbe, koronavírusos megbetegedéssel kórházba került.

A helyére beugró Holyfield és a 44 éves Belfort a profi boksz szabályai szerint ütköznek meg, nyolc menetre tervezett meccsen a floridai Hollywoodban, miután a kaliforniai hatóságok nem járultak hozzá az eredendően a Los Angeles-i Staples Centerbe kiírt összecsapás megtartásához – írta az MTI a Boxing Scene hírére hivatkozva.

Holyfield, aki annak idején cirkáló- és nehézsúlyban is begyűjtötte az összes nagy világszervezet vb-övét, 57 mérkőzést vívott profi pályafutása alatt, mérlege 44 győzelem (29 KO), 10 vereség és két döntetlen. Legutóbb 2011-ben lépett ringbe, s nyert technikai KO-val a dán Brian Nielsen ellen, hivatalosan pedig 2014-ben jelentette be visszavonulását.

Belfort, aki MMA-meccsei közül 26-ot megnyert, 14-et elveszített, 2018 óta nem vívott ketrecharcot, egyetlen korábbi profi bokszmérkőzésén kiütéssel diadalmaskodott.

The post Evander Holyfield egy volt MMA-bajnok ellen lép szorítóba first appeared on 24.hu.

Related posts

Zokogó tinik repítik a bestsellerlisták élére a könyveket TikTokon

MO.CO.HU

Von der Leyen kiállt a Magyarországgal és Lengyelországgal szembeni uniós eljárások mellett

MO.CO.HU

Videón beszélnek a változásról a tanárok

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This