6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügydávodi emberölésjogerős ítéletMAGYARORSZÁG

Jogerősen 15 évet kapott az élettársát megfojtó és sósavval leöntő dávodi nő

Jogerősen tizenöt év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtáblaazt a dávodi asszonyt, aki 2019-ben megfojtotta élettársát, majd a holttestet elásta és sósavat öntött rá.

H. Erzsébet Tünde 2019 áprilisában költözött a férfi dávodi albérletébe azok után, hogy megismerkedtek az interneten. Május elején pedig a nő is bejelentkezhetett az ingatlanba. A nőnek nem volt munkája, a férfi pedig közmunkásként dolgozott és alkalmi munkákat is vállalt, így a férfi keresetéből éltek. Ennek ellenére az emberöléssel vádolt nő még a házimunkákat sem végezte el otthon és azt akarta, hogy a férfi további alkalmi munkákat vállaljon, emiatt egyre több volt a vita köztük.

Az állandó viták és veszekedések miatt a férfi június elején felszólította az asszonyt, hogy költözzön el, a nő azonban erre nem volt hajlandó, még rendőri intézkedést is kért, valótlanul arra hivatkozva, hogy élettársa bántalmazta. Az év július 7-én az élettársak újra összevitatkoztak, a férfi megpofozta az asszonyt, aki ezt követően egy járóbottal nyakon ütötte a sértettet.

police.hu

A férfi röviddel később – egy fájdalomcsillapító bevétele után – eszméletét vesztette. Az asszony nem hívott segítséget, hanem az eszméletlen férfi fejére egy nejlonzacskót húzott, és azt szorosan megkötötte a nyakán. Ezt követően a lábára egy kötelet kötött, majd a férfi testét egy gödörbe húzta és sósavval és hypóval leöntötte, majd a mélyedést betemette.

A férfit munkatársai keresni kezdték, ekkor a nő a férfi telefonjáról üzeneteket küldött a saját készülékére azt a látszatot keltve, hogy külföldön dolgozik. Néhány nap múlva H. Erzsébet Tünde egy szemetesgödörhöz húzta az áldozata holttestét, majd ismét vegyi anyaggal öntötte le, és elásta. A közmunkás halálát fulladás okozta. Az áldozat holttestét július 24-én találták meg. A táblabíróság helybenhagyta az első fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék ítéletét, és jogerősen is 15 év fegyházra ítélte a nőt.

The post Jogerősen 15 évet kapott az élettársát megfojtó és sósavval leöntő dávodi nő first appeared on 24.hu.

Related posts

Rövid időn belül hosszú távú tervvel áll elő a kéziszövetség

MOCOHU

Reménységből vádlott: Nicolas Sarkozy tündöklése és bukása

MOCOHU

Cser-Palkovics András: Sokat vitázom, olykor a saját kormányommal is

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This