13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyéletveszélyt okozó testi sértésféltékenységkarácsonykéselésMAGYARORSZÁG

Életveszélyessé vált a beteges féltékenység

A pszichés betegséggel küzdő férfi tavaly december 24-én a feleségét tizennyolcszor megszúrta. Amikor az asszony kora reggel dolgozni indult, a fürdőszobában készülődött, utánament egy konyhakéssel és az ajtót bezárta.

Amikor a nő a konyha felé indult, odalépett hozzá, nyakon szúrta, majd még legalább tizenhét alkalommal megszúrta, megvágta a feleségét az arcán, nyakán, tarkóján, mellkasán, a védekezésként feltartott jobb csuklóján.

A vádlott egy ideig nem engedte ki a nőt,  majd kis idő múlva maga tett bejelentést a rendőrségre és értesítette a mentőket is. Feleségén életmentő műtétet hajtottak végre. Az asszony nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, amelyek egyike életveszélyes volt.

A jelenleg előzetes kényszergyógykezelésen lévő vádlott ellen a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat. Mivel a vádlott mentális betegsége miatt nem vonható büntetőjogi felelősségre, a főügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat mentse fel, rendelje el a kényszergyógykezelését, továbbá kobozza el az elkövetési eszközeként használt konyhakést.

The post Életveszélyessé vált a beteges féltékenység first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem kapnak információt azok a képviselők, akik nem támogatták a Balaton-parti fejlesztéseket Aligán

MO.CO.HU

23-szoros magyar bajnokként mondta azt, hogy itt a vége

MO.CO.HU

Dancing with the Stars: Gelencsér Tímeáék győztek, jövőre jön az új évad

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This