19.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílusez pörögkoszovólenyelMAGYARORSZÁGműtétnokianokia 3310operáció

Életmentő műtétet hajtottak végre egy férfin, aki lenyelt egy Nokia 3310-est

A kétezres évek elején igazi néptelefonnak számított a Nokia 3310-es és 3410-es modellje, így az idősebb generáció tagjai bizonyára mind jól emlékeznek rá. Igazán ikonikussá az tette ezeket a készülékeket, hogy

  • volt rajtuk menő kígyós játék,
  • soha nem merültek le,
  • és monumentális méretükkel tekintélyt parancsoltak a tulajdonosaiknak.

Ez utóbbi nem szegte kedvét egy meg nem nevezett koszovói férfinak, akinek kis híján az életébe került, hogy dacolni mert a legendás készülékkel. A Ladbible ugyanis azt írja, a 33 éves férfi egyszerűen lenyelt egy 3310-est, hogy aztán rémülten értesítse a legközelebbi kórházat.

A pristinai kórház orvosa,  Skender Telaku a médiának azt nyilatkozta, a férfi nem árulta el neki, miért nyelte le a készüléket, de biztos jó oka volt rá. Amint csapatával kezelésbe vették a férfit, kiderült, hogy a telefon három részre esett szét a férfi bélrendszerében. A csapatot leginkább az akkumulátor aggasztotta, féltek ugyanis, hogy az felrobban a férfi gyomrában, esetleg megsérül a felülete és kiömlik belőle az akkumulátorsav, ami egész biztos, hogy a férfi halálát okozta volna.

Végül több mint két órás procedúra keretein belül sikerült eltávolítani a készüléket a férfi testéből, pontosan úgy, ahogy az belekerült: a száján át. A konkrét kimentésről valaki videót is készített, de ezt inkább nem mutatnánk, akinek erős a gyomra, ezen a linken megtekintheti.

The post Életmentő műtétet hajtottak végre egy férfin, aki lenyelt egy Nokia 3310-est first appeared on 24.hu.

Related posts

Megfejtették, hogyan alakulnak ki a COVID-lábujjak

MO.CO.HU

Holdampf Linda felült a Budapest Eye-ra, hogy megnézze, belátni-e a nappalijába, ha épp szexelne

MO.CO.HU

Áttörték a játékbolt falát, majd ellopták az üzlet LEGO-készleteit

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This