8.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGsurvivorsurvivor 2021survivor 2021 szereplőksurvivor zsófiSzórakozás

Survivor: Zsófi elvonult sírni, miután meglátta, hogy csapata élő rákokat tesz a főzővízbe

A Survivor legutóbbi részében Gábor és Bíborka úgy döntöttek, elmennek vadászni a szigeten, ugyanis apró rákokat szerettek volna begyűjteni. Útjuk sikeres volt, egy egész edénnyel tértek vissza a tábortűz mellé, ahol a lobogó víz már várta az állatokat. Gáborék egyből bele is szórták az edény tartalmát abba, amit Zsófi nem bírt elviselni, egyből odébbállt, hogy magában sírdogáljon.

Szegények, amikor beleöntötték őket az edénybe, akkor csak így menekültek, és nem tudták, hogy hova. És én érzem, hogy nekik fáj, de a többiek nem érzik. Nem lett volna szükséges ez az étel, mert ha egy nagy hal, akkor jó, kell omega-3, de nincs bennük annyi tápanyag, hogy szükséges legyen. Nagyon sok kajánk van. Van rizs is, bab is, napi három adagot eszünk. Ehhez értenek: gonoszkodás meg gyilkolás.

A tábortűznél lakmározó csapat eközben megbeszélte, hogy nem fognak ezzel jóllakni, de legalább más ízt is éreznek a szájukban.

A kérdéses részt a 33. perctől lehet visszanézni ezen a linken.

The post Survivor: Zsófi elvonult sírni, miután meglátta, hogy csapata élő rákokat tesz a főzővízbe first appeared on 24.hu.

Related posts

Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót

MOCOHU

Egy apa és a lánya halt meg a szerencsi szén-monoxid-mérgezésben

MOCOHU

Kunetz: Kásler miniszter hazudott

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This