14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügycsorváséletveszélyt okozó testi sértésMAGYARORSZÁG

Életveszélyes sérülést okozott a felbosszantott zenész

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég az egyik csorvási sörözőből. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát.

Egy ittas vendég többször is megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul és  tönkremegy, ezért arra kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította.

A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést. Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. Az életveszélyes sérülést okozó zenész beismerő vallomást tett.

Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször is kérte a férfit, hogy menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást ellene. A rendőrség lezárta a június közepén történt ügy vizsgálatát, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Életveszélyes sérülést okozott a felbosszantott zenész first appeared on 24.hu.

Related posts

Több kistelepülésen is megszűnik a Takarékbank fiókja és az ATM is

MO.CO.HU

Megvan, mikor lehet meg az előválasztás végeredménye

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.03.19.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This