7 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bollywoodfilmtvindiaKultúraMAGYARORSZÁGmeghaltszínész

Szívrohamban hunyt el a negyvenéves indiai filmsztár

Szívrohamot kapott és meghalt a Bollywood egyik ismert alakja, Sidharth Shukla – írja a Hindustan Times. A 40 éves színész helyi idő szerint csütörtök reggel lett rosszul Mumbaiban, ám mire a mentők a kórházba értek vele, elhunyt. A lapnak nyilatkozó törvényszéki orvosszakértő elmondta, hogy egyelőre értetlenül állnak a haláleset előtt, csak a boncolás után tudnak majd közelebbit mondani a színész halálának okairól.

Shukla modellként kezdte karrierjét, majd indiai tévésorozatokban és szappanoperákban szerzett hírnevet magának. Bollywoodi pályafutását a 2014-es Humpty Sharma Ki Dulhania című romantikus filmmel indította, majd olyan műsorokat vezetett, mint az India’s Got Talent. Az indiai celebek közé azonban akkor betonozta be magát, amikor megnyerte az indiai Big Brothernek megfeleltethető Big Boss című reality tizenharmadik évadát. Komoly rajongói bázisa volt Indiában, Instagram-oldalát 3,9 millióan követték.

Egy sor indiai sztár – köztük a Big Bossban vele együtt szereplő Himanshi Khurana, vagy olyan színésztársai, mint Parineeti Chopra vagy Ajay Devgn – rendült meg a halálhír hallatán, amelynek Twitter-bejegyzésekben hangot is adtak.

The post Szívrohamban hunyt el a negyvenéves indiai filmsztár first appeared on 24.hu.

Related posts

Szélsebesen engedélyezte a kormányhivatal, mégis kikötő épülhet a földvári strandon

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021.08.29.

MOCOHU

Mobil oltóállomásokat állít fel a honvédség

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This