14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
KultúraMAGYARORSZÁGmuzsikaoasisszívrohamtony mccarroll

Szívrohamot kapott az Oasis dobosa

Az Oasis egykori dobosa, Tony McCarroll kórházba került, miután szívrohamot kapott, írja az NME. McCarroll, aki az 1991-es megalakulástól egészen 1995-ig játszott a zenekarban, augusztus 30-án, hétfőn a Twitteren hozta nyilvánosságra a hírt, és ebben a brit egészségügyi szolgálatnak, az NHS-nek mondott köszönetet:

Sziasztok! Tudatni akartam veletek, hogy csütörtökön kórházba kerültem, miután szerda este szívrohamot kaptam. Még nem vagyok teljesen túl a nehezén, de csak egy hatalmas nagy tapsot szeretnék küldeni az NHS-nek. Több mint szerencsések vagyunk, hogy ilyen szolgáltatásunk van! Köszönjük!

– írta a dobos.

A most 50 éves Tony McCarroll (a fenti kép bal szélén) is tagja volt a The Rain nevű manchesteri zenekarnak, melyet gyerekkori barátaival alapított, és mely azután változtatta a nevét Oasisre, hogy beszállt énekelni Liam Gallagher, majd a bátyja, Noel Gallagher belépésével lett teljes a zenekar, mely aztán a kilencvenes évek legsikeresebb brit rockzenekara lett.

McCarrollt azonban az idősebb Gallagher folyamatosan kritizálta, mivel szerinte nem ütötte meg a mércét, és ebben Owen Morris, a zenekar lemezeinek producere is egyetértett vele, így végül 1995 áprilisában, nem sokkal a második album megjelenése előtt kirúgták a dobost, akit Alan White váltott fel. McCarroll később beperelte a zenekart elmaradt jogdíjak címén, végül az ügy peren kívüli megegyezéssel zárult.

The post Szívrohamot kapott az Oasis dobosa first appeared on 24.hu.

Related posts

Több milliót kerestek eddig az Elon Musk nevével visszaélő csalók

MO.CO.HU

A KDNP-s Hölvényi György reméli, hogy belülről tudnak még valamit tenni a Néppártért

MO.CO.HU

Meghalt Unabomber, az amerikai terrorista

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This