15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügykaposvárMAGYARORSZÁGpékségrablás

Öt év fegyházat kapott a péksütiket rabló kaposvári férfi

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a 28 éves kaposvári férfival szemben, aki késsel fenyegetőzve rabolt ki egy kaposvári pékséget. A rendőrök még a boltból való távozása előtt elfogták az elkövetőt, aki még a helyszínen elfogyasztotta a péksüteményeket.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a büntetett előéletű férfi májusában bement Kaposváron az egyik belvárosi pékségbe, majd a pult mögé lépve előhúzott a ruhájából egy 15 cm pengehosszúságú kést, és azt az eladókra irányozva tartotta, miközben több pékárut is magához vett.

Időközben a helyszínre érkezett a pékség tulajdonosa, aki egy péklapáttal akarta megszakítani a bűncselekmény elkövetését, és távozásra bírni a gyanúsítottat. A férfi azonban a késével végzett hadonászó mozdulatokkal meghátrálásra kényszerítette a tulajt. A sonline.hu korábban azt írta az esettel kapcsolatban, hogy a késsel fenyegetőző hajléktalan helyi férfi két zsemlét emelt el a pultról amit a helyszínen meg is evett.

A férfit végül a helyszínre érkező kaposvári rendőrök az üzletből való távozása előtt elfogták és őrizetbe vették, majd le is tartóztatták. A gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfit öt év fegyházra és öt év közügyektől eltiltásra ítélték.  Az ügyészség hosszabb tartamú szabadságvesztésért fellebbezett.

The post Öt év fegyházat kapott a péksütiket rabló kaposvári férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Hárman meghaltak egy balesetben a 4-es főúton

MOCOHU

Helyszínen felejtette a személyi igazolványát a tettes

MOCOHU

Elég kiábrándító, hogyan készülnek Justin Bieberről a „spontán” paparazzi fotók

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This