6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusesküvőjamaicalagziMAGYARORSZÁGmeghívottakpénzszámla

71 ezer forintos számlát állítottak ki a friss házasok a meg nem jelent vendégeknek

Egy friss házaspár, hazaérve a nászútjukról, mérgükben mindenkinek, aki ígérete ellenére nem jelent meg az esküvőjükön, küldtek egy számlát 240 dollárról, azaz úgy 71 ezer forintról, hogy fedezzék a költségeiket. A számláról készült kép a Twitterre került ki, vagyis ott kapták fel.

A meg nem jelenteknek egy hónapjuk van fizetni, fejenként 120 dollárt.

Az esküvőért, ami a jamaikai Royalton Negril Resort & Spában volt, előre kellett fizetni, ezért érzi úgy a pár, hogy akkor fizessenek, akik nem mentek el.

Mivel nem hívtál fel és nem értesítettél minket arról, hogy nem jelensz meg, ezért ezzel az összeggel tartozol nekünk, mert előre kifizettük a hely(eke)t

– olvasható a számlán. A New York Post kiderítette, hogy sokak véleményével szemben, a számla nagyon is valódi, és az arról készült kép először a vőlegény Facebookján jelent meg, hogy felkészítse a levél érkezéséről azokat, akiket meglephet vele.

A New York-i újdonsült férj a lapnak azt mondta, hogy ők négyszer is megkérdeztek mindenkit, hogy akkor jöttök, és minden esetben az volt a válasz, hogy igen. Nem is a pénzről van szó, hanem úgy érzik a feleségével, megbántották őket és tiszteletlenek voltak velük szemben azok, akik nem jelentek meg az úgy 100 fős, nehezen megszervezett lakodalmukon. Ha az utolsó pillanatban is, de lemondják nála, akkor megérti, de még ennyit sem voltak képesek megtenni azok, akik nem mentek el.

A kommentelőket mindenesetre megosztja a pár viselkedése. Van, aki szerint igazuk van, hiszen egy csomót fizettek a vendégek után, akik aztán annyira sem voltak képesek, hogy ígéretük ellenére elmenjenek. Viszont olyanok is vannak, akik szerint a pár sóher, és nem biztos, hogy ez jó üzenet azoknak, akiket elvileg szeretnek.

The post 71 ezer forintos számlát állítottak ki a friss házasok a meg nem jelent vendégeknek first appeared on 24.hu.

Related posts

Az Instagram korlátozni kezdi a felnőttek és a tinik közti csevegést

MO.CO.HU

Nem csak takarékos, de jót is tesz a bolygónak, ha okos az otthon

MO.CO.HU

Miért nem hoz annyit a tőzsdézés, mint reméljük? (x)

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This