14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetBelföldhalálos balesetm7-esm7-es autópályaMAGYARORSZÁG

Nem volt bekötve, kirepült az autóból az M7-esen történt balesetben meghalt 10 éves kislány

Eddig tisztázatlan körülmények között előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópályán Budapest irányába szombaton délután egy autó. A járműben egy család négy tagja utazott, egy 10 éves kislány pedig a helyszínen életét vesztette.

A Bors értesülései szerint a gyermek hátul utazott, de nem volt bekötve, így a brutális erejű ütközéstől kirepült a kocsiból.

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. Hiába küzdöttek hosszú ideig a lány életéért, már nem tudták megmenteni.

MTI/Mihádák Zoltán

A lap megkeresésére Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet.

Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Egy embert szállítottak kórházba a mentők

– közölte.

A Mentőszolgálat közölte, hogy a másik sérült is kiskorú.

The post Nem volt bekötve, kirepült az autóból az M7-esen történt balesetben meghalt 10 éves kislány first appeared on 24.hu.

Related posts

Ez lesz az utolsó karácsonyom? Szerintem igen

MO.CO.HU

Az új Sonos Beam tényleg képes új szintre emelni az otthoni filmezést

MO.CO.HU

Kilenc év fegyházat kapott az isaszegi testvérgyilkos

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This