7 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGrubint rékaschobert norbi

Rubint Réka 9 éve is Schobert kórházi ágya és az Alakreform tábor között ingázott

Schobert Norbi csütörtök óta fekszik kórházban. Édesanyja elmondása szerint enyhe sztrókja volt, de már jobban van, műteni se kellett. Nem úgy mint közel egy évtizeddel ezelőtt, amikor életmentő operációra került sor. Erről felesége Rubint Réka emlékezett meg a közösségi oldalán, aki a hétvégét felváltva tölti munkával és férje kórházi ágyánál.

Kapcsolódó
Schobert Norbinak enyhe lefolyású sztrókja volt

Az édesanyja számolt be róla.

Szinte napra pontosan ismétlődött meg az, ami 9 évvel ezelőtt. Csak akkor november 30-at írtunk és u.így, mint most, a @spirit_hotel_thermal_spa -ba készültem Alakreform tábort tartani❤  Akkor 4 nap alatt 5x jártam meg a Sárvár-Budapest távolságot, mert Norbi veleszületett szívbillentyű rendellenességének műtéte után 6 héttel, egy kórházi baktérium okozta fertőzés miatt azonnali életmentő szívműtétre volt szükség

– kezdte posztjában Rubint Réka.

Akkor is épp Sárváron tartottam tábort, így az Országos Kardiológiai Intézet és a hotel között ingáztam… Mivel ezen a hétvégén is táborom van és a “forgatókönyvet” ismét átírta a sors, így most újra Sárvár és az egyik budapesti kórház között ingázom. Így vagyok nyugodt. Így van béke és nyugalom a lelkemben. Norbi a legnagyobb biztonságban van, a 220 táborozó pedig hiánytalanul élvezheti a programokat!

The post Rubint Réka 9 éve is Schobert kórházi ágya és az Alakreform tábor között ingázott first appeared on 24.hu.

Related posts

Bulgária a járvány legdurvább időszakában lazított a korlátozásokon

MO.CO.HU

Új tudomány született tegnap: elindultunk a vakság gyógyítása felé

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.09.10.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This