-1.5 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
király-tálas zsuzsannaMAGYARORSZÁGnői röplabda ebröplabdaSport

Válogatott: Az elmúlt évek balszerencséit kárpótolta az élet

Az olasz válogatott 3-0-ra legyőzte a svájci csapatot csütörtökön a női röplabda Európa-bajnokság zadari csoportjában, így a magyar válogatott nyolcaddöntőbe jutott, írja az MTI.

Jakub Gluszak csapata egy győzelemmel és négy vereséggel zárta a tornát, ám mivel két mérkőzésén is 3-2-re kapott ki, öt ponttal zárt, így megelőzte az ugyancsak 1/4-es győzelmi mutatóval végzett szlovákokat és svájciakat.

A magyar csapat, amely legutóbb hazai pályán a csoportkört követően búcsúzott a kontinenstornától, a 16 között vasárnap a világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Szerbiával találkozik Belgrádban.

„Az előző Eb-ken nem jött ki a lépés, most viszont igen.

A sportban szerencsére is szükség van, amennyi balszerencse ért minket az elmúlt években, azt most kicsit kárpótolta az élet.

Örülök, hogy meghosszabbodott az ittlétünk és Belgrádban egy olyan számú közönség előtt játszhatunk, ami mindenkinek újabb egyedi, felejthetetlen élményt jelent majd” – idézi a röplabda-szövetség oldala Király-Tálas Zsuzsannát.

A hatcsapatos csoportokból a legjobb négy-négy jutott a nyolcaddöntőbe a bolgár, horvát, román, szerb közös rendezésű kontinenstornán.

The post Válogatott: Az elmúlt évek balszerencséit kárpótolta az élet first appeared on 24.hu.

Related posts

Felborult vasúti csille alá szorult egy ember Gödöllőn

MO.CO.HU

Marad az enyhe időjárás, de estére megérkeznek a mínuszok

MO.CO.HU

Baktériumokra bukkantak ősi kristályokban

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This