8.5 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kempingMAGYARORSZÁGOtthonsátorvakáció

Ezekre a kellékekre szükséged lesz ha családi kirándulást tervezel (x)

Ehhez nem is kell feltétlenül hosszú utat megtennünk és mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk. Előttünk még az ősz is ami a hétvégi kirándulások ideje.

Az elmúlt hónapokban sok minden megváltozott körülöttünk, köztük az emberek utazási szokásai is. A belföldi turizmus megélése és a minket körülvevő természetre fókuszálás manapság a kikapcsolódás egyik legfontosabb kritériumává vált.

Az utóbbi két évben azok a vidékek, amik az érintetlen természet mellett sok változatosságot kínálnak, különösen keresettek. Ne csüggedj, ha a koronavírus miatt nem tudtad megszervezni külföldi nyaralásodat! Nem feltétlenül kell hozzá tenger, hogy igazán kikapcsolódjunk a természet lágy ölén. Minden a természetben eltöltött nap jót tesz a lelkünknek, akkor is, ha még a lábujjunkat sem tesszük bele a vízbe.

Hogy a családi kirándulásokat igazán élvezni tudjuk, magunkkal kell vinnünk néhány dolgot, amik a kényelmünket szolgálják, cserébe praktikusak és könnyen szállíthatóak. Úgyhogy pakold be a családot és a kedvenc szőrös családtagokat is az autóba és vágjatok neki a nagyvilágnak! Ezekkel a termékekkel garantáltan felejthetetlen lesz a családi kiruccanás.

Dupla kerékpártáska

A kerékpárral közlekedők és a túrakedvelők jól tudják, hogy egy kerékpártáska szinte nélkülözhetetlen holmi kirándulás alkalmával. Nagyobb túra esetén remek kiegészítője lehet a hátizsáknak. Kisebb túrák esetén pedig éppen a hátizsákot váltja fel, ezzel tehermentesítve a hátat. A dupla kerékpártáska 25 literes űrtartalommal, 2 kisebb és 2 nagyobb zsebbel rendelkezik, a hátsó ülésre/vázra helyezhető.

                                             

 

Zsebes kialakításának köszönhetően nagyon praktikus, nem vesznek el az alján a kisebb dolgok, mint például a telefon, pénztárca vagy a pipereholmik. Anyaga vízálló, nem ázik be. A táskán fényvisszaverő szalagok találhatóak, így szürkület után láthatóvá teszi azt, ezzel maximalizálva a biztonságot, természetesen védőfelszerelések és megfelelő kivilágítás mellett.

Kemping asztal 4 székkel

A kemping szett egy összecsukható és hordozható asztalból és 4 székből áll. Használható kirándulások, kempingezések alkalmával, de akár otthon a teraszon egy összejövetel alkalmával is.

                                                                                                     

Az asztal 3 magasságba állítható, így gyerekeknek és felnőtteknek is kényelmes lehet. Az összecsukott asztalon fogantyúk segítik a még egyszerűbb hordozhatóságot, így könnyen be lehet tenni az autóba.

Félsátor

Remek választás ha strandolni, piknikezni indul a család. A félsátor árnyékot biztosít a tűző nap ellen, így felnőtteknek, gyerekeknek is ajánlott. Kifejezetten hasznos lehet kisgyermekes családoknak strandoláskor, ahol a kicsi nyugodtan, árnyékban aludhat egyet, ha elfárad. Összeállítása gyors és könnyű.

                                                                                                                 

Autós ülésvédő kisállatoknak

Az otthoni bútorok védelme mellett, most autód ülését is megóvhatod! Hordozd kedvencedet gond és aggodalom nélkül, és semmiképpen ne hagyd otthon, ha kirándulni mentek! Az autós ülésvédő megvédi a jármű kárpitját a piszoktól, nedvességtől és a szőrtől is.

                                                                                                       

Felhelyezése nem igényel rendkívüli erőfeszítést, miután a kisállat már nem használja, könnyedén eltávolítható az ülésről. Igény szerint akár 4 oldalról védi a jármű eredeti kárpitját.
Ha minden szükséges kelléket beszereztél, irány a természet, élvezd ki a nyarat és gyűjts olyan élményeket, amikre sokáig örömmel gondolsz majd!

The post Ezekre a kellékekre szükséged lesz ha családi kirándulást tervezel (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Aki egy éve nem hagyta el a lakását, már a szomszédban is gyilkosságot szimatol

MOCOHU

A Jobbikban folytatná Demeter Márta 2022-től

MOCOHU

Lehet, hogy Szabó Zsófi jól nézett ki az Insta fotóin, de igazából rosszul érezte magát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This