10.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügygarázdaságMAGYARORSZÁGsiófokvasútállomás

Börtönbe megy a siófoki vasútállomáson emberkedő férfi

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Siófoki Járási Ügyészség azt a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolt 27 éves gyömrői férfit, aki júliusban részegen emberkedett és fenyegetőzött a siófoki vasútállomáson.

Az erősen ittas férfi hangoskodott, majd verekedést akart kiprovokálni az éppen szolgálatot teljesítő vasútőrrel. Miután nem járt sikerrel, félig telt söröskorsókat vágott a földhöz, utána pedig a mosdóba igyekvő utasokat kezdte inzultálni.

A férfi a garázda magatartásával ezután sem hagyott fel, és egy bisztróban ülő asztaltársaságához lépett, kihívóan levette a pólóját, majd a vendégeket verekedésre hívta ki, és több alkalommal is az asztalra köpött. A férfi ezt követőn felszállt az egyik szerelvényre, melynek ablakát lehúzva, a ruházatából elővett zsebkéssel fenyegetőzni kezdett és azt kiabálta, hogy aki felszáll a vonatra, azt „kilyuggatja”.

A kiérkező siófoki rendőrök azonban elfogták és őrizetbe vették a férfit, akit a bíróság le is tartóztatott. A Siófoki Járásbíróság ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a férfit, akivel szemben 1 év 4 hónap börtönt és 2 év közügyektől eltiltást szabott ki, valamint elrendelte a korábbi felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is.

Az ügyészség az ítélet ellen a hosszabb tartamú szabadságvesztés miatt jelentett be fellebbezést.

The post Börtönbe megy a siófoki vasútállomáson emberkedő férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Narancs hold látszik az Egyesült Államokból

MOCOHU

Kihirdették az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet

MOCOHU

Svájc ódzkodik az oroszok elleni szankcióktól

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This