6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
apróhirdetésBelföldbűnügycsalásMAGYARORSZÁG

48 embert vert át apróhirdetésekkel egy 21 éves bodajki fiatal

A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint országszerte 48 embertől csalt ki pénzt a világhálón keresztül – számolt be a Police.hu rendőrségi honlap.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétsége és más bűncselekmények miatt folytatott eljárást ismeretlen tettes ellen, aki összesen 48 embert ejtett tévedésbe és károsított meg valótlan tartalmú apróhirdetésekkel.

A csaló 2020 augusztusában egy csónakmotort kínált eladásra az egyik internetes hirdetőoldalon, amelyért egy férfi 20 ezer forint előleget utalt át a hirdető által megadott bankszámlára, de amint megkapta a pénzt, az eladó elérhetetlenné vált, a terméket pedig nem juttatta el a hoppon maradt vásárló részére. Az eljárás során szélesedni kezdett a hasonló módon átvert sértettek köre, amely a negyvennyolcadik esetnél tetőzött.

A nyomozás során a rendőrök azonosítottak egy 21 éves bodajki férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki négyrendbeli csalás bűntette, valamint negyvennégy-rendbeli csalás vétsége miatt. A fiatal férfi a sértetteknek összesen közel kétmillió forint kárt okozott; a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte és elmondása szerint megbánta.

The post 48 embert vert át apróhirdetésekkel egy 21 éves bodajki fiatal first appeared on 24.hu.

Related posts

3D-ben térképezik fel a magyar utakat

MOCOHU

Orbán optimista

MOCOHU

Egyszerűbb lesz napelemre pályázni

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This