9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ausztriaBelföldemberkereskedelemkényszerítésMAGYARORSZÁG

Mentálisan sérült nőt kényszerített prostitúcióra egy magyar pár Ausztriában

Súlyosan kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra Ausztriában egy budapesti férfi és nő – számolt be a Police.hu rendőrségi honlap.

A tájékoztatás szerint az élettársi kapcsolatban álló gyanúsítottak 2019 év nyarán egy mentálisan sérült magyar állampolgárságú fiatal nőt fenyegetéssel arra kényszerítettek, hogy velük utazzon Ausztriába, ahol egy bordélyházban L. Eszter felügyelete mellett prostitúciós tevékenységet kellett folytatnia egy héten keresztül. Az ebből befolyó teljes bevételét (megközelítőleg ezer euró) a gyanúsítottak elvették, azt saját megélhetésükre fordították. A gyanúsítottak a fiatal nő ellátásáról egyáltalán nem gondoskodtak a bordélyházban, csak másoknak köszönhetően jutott enni- és innivalóhoz.

A büntetőeljárást Ausztriában rendelték el, majd az osztrák büntetőeljárást felajánlották Magyarország részére. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján az Emberkereskedelem Elleni Osztály állománya a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság munkatársaival együttműködésben augusztus 24-én a reggeli órákban Budapest XVIII. kerületi lakcímén intézkedés alá vonta L. Esztert, ahol kutatást tartottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Élettársát, T. Józsefet augusztus 25-én hallgatták ki gyanúsítottként.

A minősített emberkereskedelem bűntett büntetési tétele 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés.

The post Mentálisan sérült nőt kényszerített prostitúcióra egy magyar pár Ausztriában first appeared on 24.hu.

Related posts

Ha nem kéred az oltást, és emiatt nem mehetsz moziba, az nem diszkrimináció

MOCOHU

Szlovéniában megszűnik az ingyenes Covid-tesztelés, hogy inkább oltassanak az emberek

MOCOHU

Simán elbántak a győri kézisek az edzőjüket nélkülőző ellenfelükkel

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This