5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
byealexMAGYARORSZÁGpuskás petiSzórakozás

Puskás Peti ByeAlexről: Néha megdöbbenek a hisztijein, de ha zenéről volt szó, még sose akart a legjobbnál kevesebbet nyújtani

Elég nagy vitát szült ByeAlex múlt hétvégén elmaradt bánki koncertje, amit az énekes azzal indokolt, hogy a szervezők nem biztosították a szerződésben foglalt technikai feltételeket. A rajongók egy része azonban ezt nem találta jó indoknak, így most Puskás Peti szállt kollégája védelmébe, egyúttal a saját rossz tapasztalatait is megosztotta a témában.

Kapcsolódó
ByeAlex az elmaradt koncertjéről: Azt hiszem tartok ott, hogy ne basszanak át

Az énekes elmagyarázta, hogy miért nem álltak színpadra.

Amikor elkezdtem zenekarozni, sokszor megdöbbentett milyen feltételek várnak egy-egy helyszínen és milyen szomorú, hogy nem ugyanazt az élményt kapják a nézők az egyik helyen mint a másikon, sokszor ugyanazért a pénzért. Ezért már az első nyár után, amikor végre pénzt kerestünk a zenéléssel, elkezdtem félretenni, hogy lehetőleg mindenhol azt a minőséget kapja a néző, amit megálmodtam, később beruházva fény- és hangtechnikába, addig ameddig a takaró ér

– kezdte posztjában Puskás Peti.

Igen, sose leszünk egy amerikai piac, sose lesznek olyan körülményeink, de a nemtörődömség még a mai napig fájdalmasan hat. Amikor valami hiányzik, nem működik, nem értenek hozzá, nem is akarják megoldani, majd elhangzik a sajnos visszatérő mondat: »Ide ez is jó lesz!« Na ez a tiszteletlenség a közönséggel szemben, nem pedig az, ha valaki a maximumot akarja mindenhol, mindenkinek!

Puskás végül azt is hozzátette, ő sem ért mindig mindenben egyet ByeAlexszel, de abban biztos, hogy a maximalizmusa nem lehet hiba.

ByeAlex a kollégám, barátom, mentortársam. Néha megdöbbenek a hisztijein, de ha zenéről volt szó, még sose akart a legjobbnál kevesebbet nyújtani. Minden közönségnek jár a minőség, az elszántság, az alázat, a frontembertől, a biztonságiakon át a technikuson keresztül egészen a szervezőkig, nem csak az Akváriumban, hanem az ország legtávolabbi pontján is!

The post Puskás Peti ByeAlexről: Néha megdöbbenek a hisztijein, de ha zenéről volt szó, még sose akart a legjobbnál kevesebbet nyújtani first appeared on 24.hu.

Related posts

Kína finoman megfenyegette a H&M-et

MOCOHU

Este több helyen havazás kezdődhet

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021. 01. 16.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This