10.9 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGszőke zoltánSzórakozástotemtotem 2021totem szereplőktotem tv2

Totem: Szőke Zoltán már most nem bírja elviselni a csapattársait

A Szarvasok csapatának tagja, Szőke Zoltán már a Totem második adásában arról beszélt, hogy társai – Nagy Zsolt Leo, Baronits Gábor és Hamvai P.G. – a viselkedésükkel máris elérték a tűrőképességének határát. Nem tartott sokáig.

A fiúk hármasa egy felpörgetett világból jön, egy minden megszólalásból poént csináló világból. Én értem ezeket a kedves kis beszólogatásokat, csipkelődéseket, kóstolgatásokat, csak mint mondtam, tanulni jöttem ide. Úgy látszik, hogy megtalálták tűrőképességi határomat. Túlcsordult a befogadóképességem ebből a világból, amit ők képviselnek. Én egy sokkal csendesebb világból jövök, egy sokkal meditatívabb, elmélyültebb világból. Szeretek egyedül lenni

– mondta Szőke Zoltán, aki aztán a társai szemébe is mondta a dolgot.

Ez az óvodás kiscsoportos viselkedés, amit a lányok már rettenetesen unnak, engem pedig személy szerint borzasztóan fáraszt. Ti hárman, hogyan tudjátok a nap 24 órájában úgy hergelni egymást a hülyeségekkel? Egy teljesen önmagatokból kifordult személyiséget próbáltok magatokra erőltetni. Ez rányomja a bélyegét a játékra és forgácsolja szét az egységet, nem tudom, hogy értitek-e?!

Kapcsolódó
Totem: Krausz Gábor már a második napon remegett a félelemtől

Nem tudta legyőzni a tériszonyát.

Miután a színész aludt egyet a dologra, rájött, hogy talán túl hamar borította a bilit, ezért próbálta kimagyarázni a dolgot. A feszültségre fogta kifakadását, de Hamvai P.G. szerint csak arról van szó, hogy színészkedik, ahogy egész életében.

The post Totem: Szőke Zoltán már most nem bírja elviselni a csapattársait first appeared on 24.hu.

Related posts

Kuleba: Washingtonnak nincs kifogása az ellen, hogy Ukrajna lengyel harci repülőgépeket kapjon

MO.CO.HU

Kihagyja a Fradi elleni Magyar Kupa-elődöntőt a Győr beállója

MO.CO.HU

Egyetlen ütéssel megölte a fánkozó dolgozója a 77 éves rasszista vendéget

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This