10.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
and just like that...cynthia nixonhbohbo maxkim cattrallkristin davisKultúraMAGYARORSZÁGnicole ari parkersarah jessica parkersex and the citysorozatszex és new york

Megvan, ki érkezik Kim Cattrall helyére a Szex és New Yorkba

Mióta kiderült, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall nem szerepel majd a Szex és New York folytatásában, minden rajongó arra volt kíváncsi, ki lesz az, akivel megpróbálják majd betömni a Cattrall helyén keletkező űrt. Most végre megvan a válasz: Nicole Ari Parker csatlakozik az egykori sorozat újra összeálló szereplőgárdájához  az And Just Like That… címen érkező sorozatban.

Nicole Ari Parkert legtöbben az Empire című sorozatból és a Paul Thomas Anderson-féle Boogie Nightsból ismerhetik, a készülő Szex és New York-folytatásban pedig Carrie Bradshaw új legjobb barátnőjét, a dokumentumfilmes Lisa Todd Wexley-t alakítja majd a négyesfogat teljes értékű tagjaként. Az And Just Like That… a visszatérő főszereplő színésznők – Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon – executive producersége alatt készül, a forgatókönyvet Michael Patrick King jegyzi.

Hogy Cattrall nem fog visszatérni, azt már jóval a sorozat készülte előtt sejthettük, már az eredeti széria idején is szállingóztak arról szóló hírek, hogy Cattrall és a többi főszereplő nem igazán jönnek ki jól egymással, amikor pedig felröppent a hír, hogy az HBO Max új sorozatot készít a sztori folytatásából, Cattrall nyilvánvalóvá tette, hogy rá ne számítsanak:

Végigjátszottam Samantha Jones történetét, mert imádtam a Szex és New Yorkot. Sok értelemben véve áldás volt, de a második filmmel elég lett. Nem értem, miért nem tudnak egyszerűen csak egy másik színésznővel helyettesíteni ahelyett, hogy a zaklatásomra pazarolnák az időt. A nem az nem

– fogalmazott akkor.

Nicole Ari Parker érkezésével a sorozat a vele szemben felmerült aggályokra is választ ad: Ari Parker ugyanis színesbőrű, a sokszínűség hiányát a főszereplők között pedig jó ideje rója fel a közbeszéd a sorozatnak. Ari Parker főszerepe mellett a sorozat három olyan mellékszereplőt is kap, akik valamilyen etnikai kisebbséget reprezentálnak: Sara Ramirez, Karen Pittman és Sarita Choudhury érkezik, hogy némi változatosságot csempésszen az amerikai lakosságot nem túl pontosan leképező sorozatba.

Az eredeti Szex és New York sorozat 1998-ban indult és hat évadot élt meg, mely idő alatt hét Emmyt és nyolc Golden Globe-ot zsebelt be. A most érkező reboot a készítők ígérete szerint arra vállalkozik, hogy a szereplőknek az eredetiben bemutatott harmincas évei után most az annál még sokkal bonyolultabb ötvenes éveiről is meséljen. A sorozat mini lesz, tíz darab félórás epizóddal, mely az HBO Maxon lesz nézhető, a premier időpontját viszont még mindig nem tudjuk.

The post Megvan, ki érkezik Kim Cattrall helyére a Szex és New Yorkba first appeared on 24.hu.

Related posts

Horváth Cintia: Az emberek 80%-a azt gondolja rólam, hogy nem értek semmihez

MOCOHU

Leégett a covidos orosz olimpiai bajnok otthona, mert nem érezte meg a füstszagot

MOCOHU

Facebook leállás: egy másik appot ajánl az egykori CIA-s hírszerző

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This