16.6 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGtaxistámadásvádemelészugló

Videón a késes zuglói taxistámadás

Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt emelt vádat a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség azzal a férfival szemben, aki késsel próbált meg kirabolni egy taxist Zuglóban.

A vád szerint a 38 éves férfi márciusban az Egressy úton, ittas állapotban, maszkot, szemüveget és kapucnit viselve odalépett egy taxishoz, aki az autójában várakozott. A terhelt a sofőr oldali lehúzott ablakon bekönyökölt, majd a nála lévő kést még csukott állapotban, de jól láthatóan a kezében tartva, felszólította a taxist, hogy adja át neki a telefonját és a pénzét.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a taxis  azt válaszolta, hogy nincs nála pénz, amit a támadó nem hitt el, ezért további fenyegetésként a nála lévő kést kinyitotta és azt a sofőr felé fordította. A fenyegetés hatására a taxis közölte, hogy a pénz a csomagtartóban van, majd megpróbált kiszállni az autóból, a férfi azonban ezt nem engedte, s a gépkocsi ajtaját visszanyomta a lábával.

A sofőr ekkor megpróbálta felhúzni az ablakot, a támadója azonban ezt észlelte, és késsel a kezében benyúlt az utastérbe, hogy ezt megakadályozza. A taxisnak végül sikerült leadnia a vészjelzést, amire a diszpécser minden környéken tartózkodó taxist a helyszínre vezényelt.

A támadó ezt meghallva megijedt, és elmenekült, menekülés közben pedig levette a maszkot, a szemüveget és a kapucnis felsőjét is, hogy nehezebben lehessen beazonosítani. Az ügyészség letöltendő fegyházbüntetést kért a támadóra.

The post Videón a késes zuglói taxistámadás first appeared on 24.hu.

Related posts

A kínai nagykövet publicisztikát írt a Magyar Hírlapba, amiben március 15-re és Orbán Viktorra hivatkozva ítéli el a hongkongi tüntetéseket

MOCOHU

Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban

MOCOHU

Népszavazás lehet belőle, átengedték Karácsony Gergely Fudanról szóló kérdését

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This