3 C
Budapest
March 19, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyfelfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésefogolyszökésMAGYARORSZÁG

A malagai reptéren kapták el a fejvadászok a szökésben lévő L. Józsefet

Elfogták a fejvadászok azt a 27 éves L. Józsefet, aki ellen felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt adott ki európai elfogatóparancsot tavasszal a Budakörnyéki Járásbíróság.

A férfi, miután megtudta, hogy keresik, gyorsan elhagyta az országot és Horvátországba menekült, így az eljárást folytató hatóság részére elérhetetlenné vált. Ekkor kapcsolódtak be a rendőrség fejvadászai. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya a horvát rendőrség célkörözési egységeivel együttműködve, azonosította a tartózkodási helyét Horvátországban.

A férfit április végén a Vir szigetén fogták el. Alapvetően ezzel az elfogott személy körözési ügye lezárult volna, de mégsem így történt. A horvát bíróság úgy döntött ugyanis, hogy L. József szabadlábon tartózkodhat a kiadatási eljárás befejezéséig. No, több se kellett a férfinek.:L. József ismét megszökött és Spanyolországig meg sem állt.

A célkörözési egység munkatársai azonban itt is rátaláltak, és a spanyol kollégákkal együttműködve augusztus 20-án a malagai repülőtéren ismét lekapcsolták. A férfi kiadatásáról a későbbiekben születik döntés.

The post A malagai reptéren kapták el a fejvadászok a szökésben lévő L. Józsefet first appeared on 24.hu.

Related posts

Megvannak a PlayStation Plus szeptemberi ingyen játékai

MO.CO.HU

Forrósodik a zuglói helyzet, Horváth Csaba feljelentheti Hadházyt

MO.CO.HU

Karácsony: Csapataink még harcban állnak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This