9.4 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kátai-benedek mátéMAGYARORSZÁGSportszentesvízilabdavörös viktor

Edzésről hazafelé tartó szentesi vízilabdázók mentettek életet

Edzésről sétált hazafelé a Szentes vízilabdacsapatának két játékosa, Vörös Viktor és Kátai-Benedek Máté szerdán, akik aztán kimentettek a Kurca folyóból egy embert és újraélesztették, számolt be róla a klub a Facebook-oldalán.

Vörös Viktor mesélte el a történteket, azt mondták, egy férfira lettek figyelmesek, aki egy fahíd korlátján vetette át a lábát. Elsőre azt hitték, hogy a várost szeretné megnézni onnan, de a biztonság kedvéért még kivártak. A férfi aztán beugrott a folyóba, egyszer még felbukkant a vízből, de aztán ismét elsüllyedt.

„Ekkor nem haboztunk, gyorsan levetkőztünk, és beugrottunk a vízbe. Kerestük az embert, tapogattunk, majd egyszer Máté belerúgott, én pedig lenyúltam érte. Kihúztuk a partra, ekkor már nem lélegzett, úgyhogy elkezdtük újraéleszteni. Nagyjából másfél perc után feljött neki egy kis víz, majd hörögve elkezdett lélegezni. Ettől az életjeltől azért megnyugodtunk kicsit” – mesélte a vízilabdázó.



A parton egy hölgy már hívta közben a mentőket, akik kiérkezésük után ellátták a férfit, majd megdicsérték a két játékost, hogy a gyors közbeavatkozásuk életet mentett. Vörös Viktor esetében egy szörnyű tragédiát is felszínre hoztak a történtek.

Milyen a sors… Sajnos az apukámat úgy vesztettem el, hogy a Tiszába fulladt. Akkor nem lehettem ott, hogy megmentsem, most viszont sikerült egy embert visszahozni az életbe. Ez egy felemelő érzés, hogy segítettünk, de a történet sorsszerű másik részét még fel kell dolgoznom

– idézi a szentesiek Facebook-oldala a 34 éves Vörös Viktort.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

The post Edzésről hazafelé tartó szentesi vízilabdázók mentettek életet first appeared on 24.hu.

Related posts

Hosszabbított világbajnok átlövőjével a Telekom Veszprém

MOCOHU

Ősszel már a gyerekeket is olthatják USA-ban

MOCOHU

Egy rendőr találta meg a Balatonban eltűnt kislányt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This