6.9 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
augusztus 20Belföldhosszú hétvégeidőjárásMAGYARORSZÁG

Éppen kitart a zavartalan nyár a hosszú hétvégén

Pénteken kora délelőttig az északi és a nyugati tájakon, az Alföld kisebb körzeteiben még erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet. A nap nagy részében napos, gomolyfelhős idő várható. A  déli, kora délutáni órákban a felhők átmenetileg összeállhatnak,  délután, este a Nyugat-Dunántúlra besodródhat egy-egy zápor, zivatar. A szél mérsékelt marad. A hőmérséklet napközben 26-30,  késő este 17-22 fok között alakul – írja a Kiderül.hu.

Szombaton sok napsütés várható többnyire kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Főleg északkeleten, északon fordulhat elő helyenként záporeső. Néhol időnként megélénkül az északi, északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 7-17 fok között várható, a délutáni órákban 26, 30 fok valószínű.

Vasárnap is napos időre lehet számítani kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Egy-egy zápor nem kizárt. Mérsékelt marad a szél. Hajnalban 8-18, a legmelegebb délutáni órákban 27-31 fokot mérhetnek. Jövő héten visszatér a viharos időjárás, hétfőn nyugat felől egy hidegfront közelíti meg hazánkat, hatására ismét egyre több helyen kell záporok, zivatarok kialakulására számítani, noha a hőmérséklet csúcsértéke még 27-33 fok között valószínű.

The post Éppen kitart a zavartalan nyár a hosszú hétvégén first appeared on 24.hu.

Related posts

Az SZFE-s hallgatók szerint őket nem lehet leszalámizni

MOCOHU

Ezek a cégek kerülhetnek ki nyertesen a koronavírus okozta válságból

MOCOHU

Szerencsekerék: Csonka Andrásnak szájról kellett olvasnia, a hipochonder szót egyből kitalálta

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This