12.3 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldelőválasztásMAGYARORSZÁGmellár tamásmszppárbeszédpécs

Nagyon úgy néz ki, hogy Mellár Tamás visszalépett az előválasztáson való indulástól Pécsen

A Szabad Pécs és a Telex is azt írja, hogy Mellár Tamás visszalépett, mégsem indul el az ellenzéki előválasztáson. A Szabad Pécs szerint erről levelet is küldött a Civil Választási Bizottságnak. A lap azt is hozzáteszi, hogy olyan információt is hallottak, amely szerint Mellár visszavonta a visszalépését, de ezt nem erősítette meg senki.

Mellár indulását a Telex szerint ellenezte a helyi MSZP. A lap azt írja, bár a két baloldali párt országos választási együttműködése alapján az MSZP és a Párbeszéd nem indít egymás ellen jelölteket már az előválasztáson sem, Pécsen nem sikerült megegyezni: a Párbeszéd Mellárt, a szocialisták pedig Bodnár Imrét, Péterffy Attila polgármester ügyvédjét akarta indítani, és a héten záruló ellenzéki előválasztáson is mindkettőjüket regisztrálták elsőre.

Az MSZP fellebbezett az indulás ellen, és ilyenkor a pártok vezetői döntenek az indulásról. Erre nem fog sor kerülni, mert Mellár közben visszalépett, így Bodnár Imre lesz az MSZP-Párbeszéd jelöltje. A Szabad Pécs szerint ez nem jelenti azt, hogy Mellár nem újrázhat a parlamentben, mert befutó helyet kaphat a közös listán.

The post Nagyon úgy néz ki, hogy Mellár Tamás visszalépett az előválasztáson való indulástól Pécsen first appeared on 24.hu.

Related posts

Héttalálatos volt a Skandináv lottón

MOCOHU

Ellenállást hirdetett a mianmari polgári árnyékkormány

MOCOHU

Napelemszövetség: a kormánydöntéssel értelmetlenné válnak a napelemes beruházások

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This