April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbombabűnügyfenyegetésMAGYARORSZÁGminősített közveszéllyel fenyegetésszeged

Többszörös visszaeső a szegedi bombafenyegető

A rendőrök szerdán két órán belül elfogták a férfit, aki egy utcai telefonfülkéből fenyegetőzött azzal, hogy bomba fog robbanni egy szegedi bevásárlóközpontban. A plázát kiürítették, amit a közelből figyelt a férfi, akinek a letartóztatását indítványozta az ügyészség.

Fenyegetései miatt a plázát lezárták, átkutatták, bombát nem találtak. Azt írták, a férfi először 16 órakor hívta a 112-s segélyhívót azzal, hogy egy bombát helyezett el, egy órát adott a kiürítésre.

Többször is telefonált. Közölte, lesz még pár bomba, a rendőröknek 3 és fél órát adott, hogy megtalálják. Elmondta, látja a rendőröket, figyel mindent, a közelben van. Sürgette, hogy fogy az idő, vessenek be drónt is. Később még két hasonló hívást intézett a segélyhívóra.

A minősített közveszéllyel fenyegetés miatt letartóztatását egy hónapra indítványozta az ügyészség, mivel a férfi többszörösen büntetett előéletű, többszörös visszaeső, korábban is többször állt már bíróság előtt közveszéllyel fenyegetés miatt. Az indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója még csütörtökön dönt.

The post Többszörös visszaeső a szegedi bombafenyegető first appeared on 24.hu.

Related posts

Vanessa Redgrave nem kíván egy filmben szerepelni Kevin Spacey-vel

MOCOHU

30 év, 30 millió forintos támogatás: női egészség témakörben vár civil pályázatokat a dm

MOCOHU

Meghalt Roberto Calasso olasz író, aki újra felfedezte a világnak Márai Sándor műveit

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This