9.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
böjte csabalmbtqMAGYARORSZÁGmelegellenes pedofiltörvényNagyvilágromániaszexuális felvilágosítás

Böjte Csaba olvasta a pedofiltörvényt, hazugságnak nevezi, hogy homofób lenne

A Transindex nagyinterjút készített Böjte Csabával. A dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője hosszan beszél a gyerekvállalásról, a nevelésről, az oktatás és a hit szerepéről. Azt mondja, szerinte az válik valóban felnőtté, akinek gyereke lesz.

Akiből anya vagy apa lesz, olyan minőségi ugráson megy keresztül, amit magából nem nézett ki.

Szerzetesként úgy véli, a családi élet sok buktatóval jár, de erre nem az a válasz, hogy a család, mint intézmény, nem jó. A traumákról azt mondja, nem tartja jónak, ha valaki a sebeit nyalogatja, a másikra mutogat.

Talpra kell állni, le kell győzni a nehézségeket. Ha a nehézség győz le, akkor lehet, hogy sajnálni fognak téged, tragikus hős leszel, de unni fognak az emberek. (…) Nem azt kell nézni, honnan indulsz, hanem hogy hová akarsz eljutni.

Úgy véli, az a meghatározó, amit az ember önmagáról és a világról gondol. Ha az erdélyi magyarok azt kezdik mondani, hogy nincs lehetőség, esély, akkor el is hiszik azt.

Fontosnak tartaná, hogy az újságírás ne probléma-, hanem sikerorientált legyen, mert az emberek szeretnek odaállni a sikerek mellé. A hozzá került árvákból ő bajnokokat akar nevelni, 150 gyereket küld azért bokszedzésre, mert az életben is küzdeni kell.

A ringben nincs fejlesztő pedagógus meg pszichológus, ott te vagy a két öklöddel. Vagy megvéded magad, vagy kiütnek.

Böjte Csaba sokszor tart politikusoknak lelki gyakorlatot, egyszer hívták, hogy legyen EP-képviselő. Visszautasította. Tartott már Magyarországon is mindenkinek előadást, a Jobbiktól a liberálisokig. Azt vallja, neki mindenkit kell szeretnie, nem is harcol soha senkivel, ezért nem áll ki sem a heterók, sem más szexuális irányultság mellett.

Az interjúban többször is arról beszél, hogy szerinte melegnek lenni nem probléma, ezzel nem foglalkozik senki, nem bántja őket senki,  sehol sincs gond.

Ez egy gumicsont, amit néhány liberális vagy más média kitalált, és erről akarnak beszélni.

A szexuális felvilágosítás körüli romániai vitáról úgy véli, házasság előtti nemi élet bűn, de elfogadja, ha másnak más a véleménye. Ő maga hozza szóba a szivárványos zászlót, de le akarja zárni a témát, amikor arról kérdezik, mi a baj a melegek polgári házasságával.

A felvetésre, hogy az emberek 5 százaléka meleg, annyian vannak az össztársadalmon belül, mint a magyarok Romániában, azt feleli, ő a 95 százalékkal akar foglalkozni. Arra a kérdésre, hogy a pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvényt akarnak bevezetni Romániában is azt mondja, ő elolvasta a törvényt,

semmi nincs összemosva. Az egy hazugság.

Kapcsolódó
Eurochild: A melegellenes törvény nem védi, hanem nagyobb veszélynek teszi ki a gyerekeket

Európa legnagyobb nemzetközi gyermekjogi szervezete az Európai Tanácshoz fordult.

The post Böjte Csaba olvasta a pedofiltörvényt, hazugságnak nevezi, hogy homofób lenne first appeared on 24.hu.

Related posts

A nap legfontosabb hírei – 2022. április 9.

MOCOHU

Az elektromos készülékek negyedénél nincsenek rendben az energiacímkék

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2023.06.01.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This