15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bűnügyemberkereskedelemközokirat-hamisításMAGYARORSZÁGmigrációNagyvilágperecsenyukrajna

Nagyüzemben gyártották a hamis EU-s útlevelet

Kárpátalján a Megyei Rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy 36 éves perecsenyi lakost. Azzal gyanúsítják, hogy közokiratokat  hamisított és embereket csempészett át az ukrán határon – írja a Kárpátinfo.

A rendőrök szerint az Ungváron, kommandósok által elfogott férfi szervezte azt a csoportot, amelynek tagjai külföldi állampolgárok illegális szállításában vesznek részt.

A hamis okmányokhoz a férfi és társai lézergravírozót használtak. A külföldiek 5800 dollárt fizettek azért, hogy elkészítsék nekik az EU dokumentumait, segítsék őket abban, hogy a határ átlépésekor elkerüljék a hivatalos ellenőrző pontokat. A hamis uniós útlevélért 1800 eurót kértek.

A szervezőnél és cinkosainál tartott házkutatásoknál tárgyi bizonyítékokat, elektronikus adathordozókat, laptopokat, kétes eredetű igazolványokat és egy autót foglaltak le. A perecsenyi lakost előzetes letartóztatásba helyezték. Ellene csoportosan elkövetett közokirat-hamisítás és embercsempészet miatt indítottak eljárást. A nyomozás folytatódik.

The post Nagyüzemben gyártották a hamis EU-s útlevelet first appeared on 24.hu.

Related posts

Napközben 24 fok lehet, estefelé több helyen az eső is elered

MOCOHU

MOK: Itt az ideje használni az etikai kódexet, ha választani kell, ki kerülhet lélegeztetőgépre

MOCOHU

Medvetámadásban halhatott meg egy férfi Szlovákiában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This