13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyjózsefvárosMAGYARORSZÁGrablásrabló

Hiába volt a paróka, a maszk és az álhas

Augusztus 13-án késsel rabolt ki egy kisboltot Budapesten, a Baross utcában. A támadás után az alkalmazottak sokkot kaptak, mentőt hívtak hozzájuk. A Budapesti Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nagy erőkkel kereste a tettest, majd közzé is tette a biztonsági kamera felvételeit.

Kiderült, a maszkos rabló haja rövidebb, hasa jóval kisebb. A budapesti férfi ugyanis parókát és álhasat viselt, hogy ne ismerjék fel. Három napon belül mégis elkapták.A 22 éves férfi elismerte, ő rabolt mintegy 80 ezer forintot a VIII. kerületi üzletből. Hétfőn IX. kerületi lakásában fogták el – írja a police.hu. Megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor viselt ruhái egy részét.

Gyanúsítotti kihallgatásán K. M. részletesen beszámolt arról, hogyan készült napokig a tettére, a nagyméretű ruhadarabokat még ki is tömte, hogy elváltoztassa a megjelenését. A nyomozás adatai szerint a férfi a rablás után 21 éves ismerősénél hagyta a ruhákat, a kést, a parókát, amit bűntársa a Dunába dobott.

K. M.-et őrizetbe vették, előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. Á. Albertet bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

The post Hiába volt a paróka, a maszk és az álhas first appeared on 24.hu.

Related posts

Megkezdődött az amerikai katonák kivonása a kabuli repülőtérről

MOCOHU

Másfélmillió dollárt érő kokaint talált egy sznorkelező

MOCOHU

Az MSZP felfüggeszti Molnár Gyula párttagságát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This