23.6 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kardvívásMAGYARORSZÁGmárton annaolimpiaolimpia 2020Sporttokiói olimpiavívás

„Várom, hogy végre jó legyen a térdem, minden nap egy küzdelem” – térdműtét vár Márton Annára

Szeptemberben megműtik a tokiói olimpián negyedikként végző Márton Anna térdét.

A kardvívónak még 2020-ban, az Európa-bajnokságon sérült meg az elülső térdszalagja, de akkor még nem műtötték meg. Utána többször is kibicsakklott a térde, ezért előre tudta, hogy az olimpia extra kockázatot jelenthet.

Kapcsolódó
Márton Anna: Kiugrott a helyéről a térdem

Márton Anna a várakozásnak megfelelően bejutott a legjobb 16 közé a női kardozók hétfői egyéni versenyében, de kérdéses, hogy folytathatja-e a

Sajnos az első mérkőzésén rögtön jött a baj, ápolni kellett és az elődöntőig el is verekedte magát, ahol azonban a világranglistán második orosz Szofija Velikajától és a francia Manon Brunet-től is kikapott.

„Hihetetlen volt az a szeretet, ami felém áradt. Eddig azt hittem, azért érdemes sportolni, hogy a dobogó tetején állva eljátsszák nekem a himnuszt. Az is nagyon jó érzés, de azt megérezni, hogy egy ország támogat, talán még annál is jobb” – mondta hétfőn az M1 aktuális csatornán Márton.

Hozzátette, a negyedik helyezése kapcsán felemásak az érzései, mert nagyon szeretett volna érmet nyerni, komoly esélyesnek számított, ezért keserű a szájíze. Ennek ellenére a sérülés miatt nagy teljesítménynek tartja, hogy az elődöntőig eljutott. A közeljövőre nézve Márton Anna azt is elárulta, szeptemberben már kés alá fekszik.

Már nagyon várom, hogy végre jó legyen a térdem, mert nehéz volt így végigcsinálni az edzéseket, minden nap egy kemény küzdelem volt.

The post „Várom, hogy végre jó legyen a térdem, minden nap egy küzdelem” – térdműtét vár Márton Annára first appeared on 24.hu.

Related posts

Gelencsér Tímea megfertőzte az édesanyját, ami miatt szörnyen érzi magát

MOCOHU

A pályát is alig találta el az egyik döntős a budapesti tenisztornán

MOCOHU

Katonai parádé lesz Észak-Koreában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This