18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldközlekedésMAGYARORSZÁGröszkei határállomásröszkei határátkelőtorlódás

Torlódás van a röszkei határátkelőnél

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival utazóknak mindkét irányban háromórás várakozásra kell számítaniuk. A határátkelő belépő oldalán az autóbusszal érkezőknek három-, a kilépő oldalon egyórás a várakozás – írta az MTI.

A Nyugat-Európa felé tartó forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében szombaton, illetve vasárnap 7 és 19 óra között a röszkei közúti határátkelőhelyet csak a belépő forgalom használhatja.

Intenzív a forgalom az augusztus 31-ig 7 és 22 óra között üzemelő ásotthalmi közúti átkelőnél, ahol mindkét irányban egyórás a sor.

A gyorsabb határátlépés érdekében a rendőrség javasolja kisebb átkelők választását. Szerbia felé igénybe vehető a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely, mindkettő reggel 7-től 19 óráig fogad utasokat.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániába tartóknak egy, az onnan érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a határátlépésre. A nagylaki közúti átkelőnél a belépő oldalon egyórás a sor.

A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is igénybe vehetik.

The post Torlódás van a röszkei határátkelőnél first appeared on 24.hu.

Related posts

Fontos javítások vannak az iOS 14.4-ben, érdemes mielőbb telepíteni

MO.CO.HU

Ellenzék: A hatalom emberei megijedtek

MO.CO.HU

Kvíz: többet tudsz az alkoholról, mint egy átlagos magyar? (x)

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This