15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bűnözéserőszakiskolai lövöldözésMAGYARORSZÁGNagyvilágúj-mexikóusa

Iskolai lövöldözés volt Új-Mexikóban

Egy diák meghalt, egy társát őrizetbe vették pénteken Albuquerque belvárosában, miután ebédidőben lövöldözés történt egy középiskolában – írja az AP News. Albuquerque Új-Mexikó legnagyobb városa, ahol az utóbbi időben szokatlanul gyakoriak az erőszakos bűncselekmények.

A pénteki iskolai lövöldözés már a második fegyveres konfliktus volt a városban az elmúlt huszonnégy órában.

Csütörtök este egy sportbárban rántott fegyvert valaki, a rendőrség közlése szerint ebben az incidensben egy helyi ökölvívó meghalt és hárman megsérültek.

A pénteki volt a harmadik tanítási nap az új tanévben, ám a lövöldözés miatt a Washington Middle School bezárt, és csak kedden nyílik meg újra a diákok előtt. Az albuquerque-i rendőrség parancsnokhelyettese a lövöldözést elszigetelt esetnek nevezte. A lövöldözés áldozata és gyanúsítottja is tizenhárom éves. A parancsnokhelyettes elmondta, hogy a lövöldözés után közvetlenül az iskola egyik alkalmazottja rohant oda a két fiúhoz, hogy elejét vegye bármilyen további erőszaknak. A nyomozók most azt próbálják kideríteni, hogy a diák hogyan szerezhetett fegyvert, és mi okozhatta a lövöldözést. A diákokat már kihallgatták, a rendőrség megpróbálja rekonstruálni a történteket.

A városnak, mint írják, évek óta problémái vannak a magas bűnözési rátával, ám ez az Egyesült Államok sok más városára is igaz.

The post Iskolai lövöldözés volt Új-Mexikóban first appeared on 24.hu.

Related posts

Antoine Griezmann mindhárom gyereke április 8-án született

MOCOHU

Hét évre enyhítették az utcabeli kislányokat szexre kényszerítő fiatal büntetését

MOCOHU

Három bűzcsapdát tettek ki Hatvanban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This