11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnögyhazugságvizsgálatMAGYARORSZÁGtatabányai emberölés

13 évet kértek a főnökét felgyújtó és elásó tatabányai férfire

Emberölés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség H. Imrével és az élettársával szemben, mert a férfi április közepén megölte, meggyújtotta, majd elásta a munkaadóját. Élettársa a bűncselekmény nyomainak és a holttest eltüntetésében segített neki.

Dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy 13 év börtönt és 7 év közügyektől eltiltást kértek a férfire arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is. A női vádlottra 10 hónap börtönt és 1 év közügyektől eltiltást kértek beismerés esetére.

Hozzátette, a férfi kezdetben megpróbálta a bűncselekmény felfedezését meghiúsítani, és el akarta terelni magáról a gyanút, és csak a poligráfos vizsgálatot követően ismerte be a bűncselekmény elkövetését.

ugyeszseg.hu

H. Imre mindenesként dolgozott a későbbi áldozata ingatlanain. A férfi élettársa is a sértett alkalmazásában állt, takarítási és adminisztrációs munkákat végzett, továbbá az élettársa tudtán kívül szexuális szolgáltatást is nyújtott neki.

Az ominózus este összeszólalkoztak, majd a férfi két alkalommal, ököllel, nagy erővel arcon ütötte a munkaadóját, aki ennek következtében a földre esett. A gazda közölte a férfival, hogy hívja a rendőrséget, erre a H. Imre megragadott egy 145 cm hosszúságú szögvas-darabot és két alkalommal, nagy erővel fejbe ütötte vele.

A sértett a helyszínen meghalt, halálát a szögvassal történt nagy erejű ütések következtében létrejött agysérülés okozta. H. Imre a gyilkosságot követően ellopta a gazda 260 ezer forintnyi készpénzét és a mobilját, majd odahívta az élettársát és vele együtt feltakarították az ölés helyszínét.

Az áldozat holtestét a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezték, majd a gazda szomódi tanyájára szállították. Ott a férfi a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

The post 13 évet kértek a főnökét felgyújtó és elásó tatabányai férfire first appeared on 24.hu.

Related posts

Csak 50 százalékos hatékonyságúnak bizonyult a kínai vakcina

MOCOHU

Delon összetört Belmondo halála hírére

MOCOHU

Rómában összeverekedtek a rendőrökkel a tüntetők, akiknek nem tetszettek a most bejelentett intézkedések

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This