13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
házasodna a gazdaházasodna a gazda 2021házasodna a gazda jázminMAGYARORSZÁGSzórakozászoli gazda

Zoli gazda csak a szex miatt választotta Jázmint, azóta szakítottak

Múlt héten került adásba a Házasodna a gazda legutóbbi évadának utolsó adása, de a gazdák szerelmi életén nem sokat változtatott a reality. Pista gazda már a műsorban végett vetett el sem kezdődött kapcsolatának Terézzel, Zoli gazda pedig gyorsan szakított Jázminnal. A Storynak már úgy nyilatkozott, hogy valójában csak a szex miatt döntött mellette.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Jázmin lett Zoli választottja, a másik két lány pedig megkönnyebbült, hogy hazamehetnek

A gazda elutazott Athénba Jázminnal.

Azután, ami Jázminnal a vadászházban történt, szerintem nem lett volna fair másik lányt választani, de bevallom, Jázminnal nem sikerült együtt maradni. Visszagondolva, már megbántam, amit tettem, tulajdonképpen Nórit szerettem volna választani. Kicsit úgy érzem, csapdába estem. A szívem Nórihoz húzott, vele sokkal több volt a közös az életünkben, de akkor már vele sem tehettem meg… Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, már máshogy döntenék, csak Nórira koncentrálnék

– mondta Zoli, aki nem csak a döntésével, de a műsorban nyújtott viselkedésével sem elégedett.

Tartok tőle, hogy a műsor után sem fognak elárasztani engem a lányok levelei. A család, a barátok, mindenki pozitívan nyilatkozik a viselkedésemről, de én úgy érzem, hogy sokaknak nem lettem szimpatikus, amit őszintén szólva meg is értek. Igaz, a végére már el tudtam magam engedni a kamerák előtt, de mintha a szókincsem is megváltozott volna, olyan kifejezéseket használtam, amiket nem szoktam. Például sose mondom, hogy »izé« vagy hogy »alapjáraton«, valószínűleg ez annak tudható be, hogy zavarban voltam a kamerák előtt. Visszanézve, kicsit 2 bitesnek látom magam, pedig nem ez a valóság.

The post Zoli gazda csak a szex miatt választotta Jázmint, azóta szakítottak first appeared on 24.hu.

Related posts

Fűtésrendszer, amiben megbízhatunk (X)

MO.CO.HU

Harmadik nekifutásra sem sikerült megválasztani az új olasz elnököt

MO.CO.HU

Lezuhant a misztikus mágnás, aki Prágától Pekingig szárnyalt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This