7 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldellenzéki előválasztásjobbikMAGYARORSZÁGmomentummszpungár péter

A Momentum is Ungár Pétert támogatja Szombathelyen

A Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd mellett a Momentum sem indít jelöltet Szombathelyen Ungár Péter ellen az ellenzéki előválasztáson – jelentette be kedden László Győző szombathelyi alpolgármester és Lukács Dániel, a Momentum Vas megyei elnöke.

A Nyugat.hu azt írja, Vas megye 1. számú választókerületében így jelenleg három ellenzéki képviselőjelöltről lehet tudni. Ungár Péter mellett az ellenzéki előválasztáson elindul Czeglédy Csaba (DK) és Koczka Tibor volt fideszes alpolgármester, aki két és fél éve fordult szembe a kormánypárttal. Koczka Pálinkás József pártja, az Új Világ Néppárt támogatását élvezi.

A jelenleg is országgyűlési képviselőként működő Ungár támogatását elsőként a Jobbik jelentette be június közepén. Július végén Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Nemény András szombathely polgármestere és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke kampánygyűlésen ajánlotta a szombathelyiek figyelmébe Ungár Pétert ellenzéki képviselőjelöltként.

A szombathelyi ellenzéki előválasztás győztese tavasszal várhatóan Hende Csaba (Fidesz) ellenfele lesz az országgyűlési választáson.

The post A Momentum is Ungár Pétert támogatja Szombathelyen first appeared on 24.hu.

Related posts

Kiraboltak egy pékséget Székesfehérváron

MOCOHU

Vizsgálat indul a Forma-1-es Belga Nagydíj miatt

MOCOHU

Felejthetetlen mérkőzésen nyertek a dánok a hokivébén

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This