14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
danielle crullÉlet-StílusmacskaMAGYARORSZÁGoptikaszemüvegtruffles

A macska, aki gyerekek százainak ad önbizalmat

Danielle Crull közel négy éve vett magához egy kóbor macskát: a Truffles névre keresztelt cicát egy pennsylvaniai erdőben találta.

Truffles azóta kedvelt Instagram-szereplő lett, több mint 18 ezren követik a kalandjait a közösségi oldalon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy rajong a szemüvegekért, így nem meglepő módon a fotók többségén is menő pápaszemeket visel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Truffles (@truffles_the_kitty) által megosztott bejegyzés

Truffles a puszta szórakoztatásnál sokkal fontosabb feladatot is ellát. Gazdája optikus, főként gyerekekkel foglalkozik, akik közül sokan igencsak félnek az első találkozás alkalmával. Amennyiben Danielle nem tudja megpuhítani kis páciensei lelkét, akkor lép elő a mechanicsburgi optika sztárja, Truffles, aki leül gazdája mellé, és hagyja – sőt kéri –, hogy Crull ráhelyezzen egy vicces szemüveget.

Az esetek legnagyobb részében eddig a pillanatig tart a gyerekek sírása, innentől nevetésben törnek ki, és hagyják, hogy Danielle kiválassza számukra a megfelelő szemüveget.

A CNN Truffle-ről szóló összeállításában – amelyet a Nemzetközi Macskanapra időzített a lap – olvasható például egy ötéves kislány esete. Joella Migliori három különböző genetikai rendellenességgel született, és féléves koráig már 15 műtéten esett át.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Truffles (@truffles_the_kitty) által megosztott bejegyzés

Egyévesen vitték el Danielle Crullhoz, ahol megismerte Trufflest, és mondhatni, a cica volt az első, amit életében rendesen, élesen látott.

Ez a pillanat mindent megváltoztatott a kislány életében; rajta kívül Truffles már több száz gyereknek segített, leginkább abban, hogy nagyobb önbizalommal tudják viselni a szemüveget vagy akár a szemtapaszt.

The post A macska, aki gyerekek százainak ad önbizalmat first appeared on 24.hu.

Related posts

Nyomkövetőt kapott az Agrárminisztériumból kirúgott helyettes államtitkár

MO.CO.HU

Hitler gratulált a fekete bajnoknak, az USA elnöke nem

MO.CO.HU

Szijjártó Péter nem túl diplomatikusan osztotta ki az UEFA-t

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This