11.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGnapozóágynyárOtthon

Az idei nyár slágerei a napozòágyak (x)

Ebben a cikkünkben a népszerű Alinda.hu webshop napozòágyait vetettük tesztelés alá. Megnéztük az egyszemélyes comfort, a mobil és a premium kétszemélyes ágyakat is.

 

Mindegyiknek megvannak az erősségei, szòval először azt kell eldönteni, mik a legfontosabb szempontjaink a választàsnál.

Ha valaki a praktikusságot tartja szem előtt, akkor az egyszemélyes comfort napozòágy a befutò. Ez a modell már kellőképpen kényelmes, de egyben kis helyen is elfér ha éppen nincs használatban. Kiválóan alkalmasak a városi erkélyekre, teraszokra.

A strand szerelmeseinek egyértelműen a mobil napozóágyak a megfelelőek.

Ezek könnyen összecsukhatóak és guroló kocsivá alakítva még a hűtőtáskánkat is elhelyezhetjük rajta. Nagyon praktikusak és könnyen lesétálhatunk vele a strandra erőlködés nélkül. Ezeket ráadásul párban adják, így nem kell sorsot húzni, hogy ki pihenjen a napozóágyon.

Ha viszont a kényelem és a családdal, barátokkal valò közös kikapcsolòdás a cél, a kétszemélyes árnyékolòval is ellátott ergonomikus kialakítású napozòágyak verhetetlenek. Ezek többféle színben is elérhetőek és a kényelmes párnàkon fekve akár a tengerparton vagy egy luxushotel strandján érezhetjük magunkat.

Az anyagok finomak, a kialakításuk kényelmes és a fekvőfelület pihentető testtartást biztosít. Akár napozni, akár olvasni akarunk, megtaláljuk a megfelelő pozíciót, de egy kiadós szundikálásra is kiválóan alkalmasak.

A napozóágyak népszerűsége nem véletlen, a hatalmas kínálatban már mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő típust és ha valakinek a birtokába kerülnek, akkor már nem kell mást tenni, mint elnyúlni rajtuk és élvezni a nyarat.

The post Az idei nyár slágerei a napozòágyak (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az elsők között teszteli az Emirates az új, digitális útlevelet

MOCOHU

Itt az első magyar bank, ahol már van Google Pay

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2020.12.30.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This