5.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dwayne johnsondzsungeltúraMAGYARORSZÁGSzórakozás

Dwayne Johnson elmondta, miért nincs látványos kockás hasa

A WIRED YouTube-csatornáján van egy állandó rovat, amelyben celebekkel nézetik meg azokat a velük kapcsolatos kérdéseket, melyek a Google szerint leginkább érdeklik az embereket. Most Emily Blunt és Dwayne Johnson kerültek sorra, akik természetesen közös filmjüket, a Dzsungeltúrát promózták.

Kapcsolódó
Dwayne Johnson akkora kapitány a Dzsungeltúrában, hogy Rejtő Jenő is elégedetten csettintene

A tízéves gyerekek a szóvicceket, a felnőttek Dwayne Johnson vőfélyhumorát értékelhetik az idei nyár családi kalandfilmjében. Kritika a Dzsungeltúráról.

Johnsonnal kapcsolatban volt egy kérdés, amin hosszabban is elidőztek: nevezetesen, hogy miért nincs a színésznek látványos kockahasa.

A legtöbb instagramos fitneszgurunak csodálatos hatos csomagja van, néha nyolcas, tizenkettes vagy huszonnégyes is! Nekem úgy öt és feles, néha négy és feles. Az igazság az, amit sokan nem tudnak, hogy egy pankrátormeccsen volt egy nagy sérülésem, a hasizmom elvált a medencecsontomtól. Szétnyílt a hasizmom, a sürgősségin kötöttem ki három sérvműtéttel. Emiatt nem tökéletes a hasam.

A kidolgozott hasizomra egyébként angolul a six pack kifejezést használják a hatosával összecsomagolt sörös dobozok látványa miatt, amelyek hasonlítanak a kimunkált hasfalra.

The post Dwayne Johnson elmondta, miért nincs látványos kockás hasa first appeared on 24.hu.

Related posts

Betegségek, amikor gondolnunk kell a vaspótlásra is

MOCOHU

Nemi szervét mutogatta egy betépett fiatal Kaposvár belvárosában

MOCOHU

Ferenc pápa: A papok és az apácák is szoktak pornót nézni

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This