13.2 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bill nighyfociKultúraMAGYARORSZÁGnetflixsportfilmthe beautiful game

Bill Nighy edzi a világbajnokságra utazó hajléktalan focicsapatot

A The Beautiful Game címen készülő film egy hajléktalan emberekből álló brit focicsapatról szól, amelyik benevez a Rómában tartandó Hajléktalan Világbajnokságra. A csapat edzőjét Bill Nighy alakítja, akit sok egyéb szerepe mellett az Igazából szerelem szabadszájú rockereként ismerhetünk. Nighy olyanokkal fog együtt játszani, mint Valeria Golino (Morning Show), Callum Scott Howells (It’s a Sin), Kit Young (Shadow & Bone), Sheyi Cole (Kis fejsze), Tom Vaughan-Lawlor (Bosszúállók: Végtelen háború) és Layo-Christina Akinlude (The End of the F**king World) is – írja a Deadline.

A Netflix számára készülő sportfilmet Thea Sharrock rendezi (Ivan, az egyetlen) Frank Cottrell-Boyce forgatókönyvéből, az alkotók pedig arról nyilatkoztak, hogy a szórakoztatás mellett az is céljuk, hogy felhívják a figyelmet a hajléktalanság problémájára, és erre kiváló eszköznek tartják a focit. A filmet már forgatják Rómában, és nemsokára a londoni jelenetek forgatása is megkezdődik.

A projektnek volt egy korábbi verziója, amelyben Colin Farrell és Brendan Gleeson szerepelt volna, de az ebben gondolkodó Fox Searchlight végül ejtette a tervet, és a Blueprint Pictures karolta fel, a fenti alkotógárdával.

A legjobb focifilmek az Eb kapcsán állítottuk össze, ezt a cikket itt olvashatják:

Kapcsolódó
Sinkovitsék taposták ki az utat Pelének és Stallonénak is

Az Eb-döntőre hangolódva vizsgáltuk meg, miért fog ki általában a filmeseken, hogy izgalmassá tegyék a focit a vásznon. Az egyik tanulság, hogy ha futballban feltétlenül nem is, focifilmben a világ élmezőnyében vagyunk.

The post Bill Nighy edzi a világbajnokságra utazó hajléktalan focicsapatot first appeared on 24.hu.

Related posts

Borotvapengével ejtettek túszokat rabok egy svéd börtönben

MOCOHU

Életünk története: a 84 évesre maszkírozott Szinetár Dóra könnyezett „64 éves” fia látványától

MOCOHU

Hamilton helyettese ijesztő üzenetet küldött az F1-es mezőnynek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This