6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
holttestkanadakukaMAGYARORSZÁGNagyvilágpróbababasherbrooke

Próbababának hitték az összeégett női holttestet a tűzoltók és rendőrök, és kidobták egy kukába

Sajtótájékoztatón kért elnézést a kanadai Québec tartományban található Sherbrooke város rendőrsége és tűzoltósága, miután kiderült, hogy egy héttel korábban tévedésből egy szemetesbe dobták ki egy nő összeégett holttestét, mert azt hitték, az csak egy felgyújtott próbababa – jelentette a helyi sajtó. A bizarr esetről a hatóságok majdnem egy hétig hallgattak, és csak azután álltak a nyilvánosság elé, hogy annak részletei nyilvánosságra kerültek.

Danny McConnell rendőrkapitány a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a tűzoltókat július 23-án, nagyjából helyi idő szerint reggel tíz órakor riasztották egy kisebb tűzhöz, és a helyszínen szemtanúk azt mondták, hogy valaki felgyújtott egy szilikon próbababát. Ekkor rendőrök is érkeztek, és közösen úgy döntöttek, hogy azt egy rendőrségi szemeteskonténerbe helyezik.

Nagyjából négy órával később egy férfi bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az élettársa. A a rendőrök a nő mobilját lenyomozva megtalálták az autóját, ami a tűz közelében parkolt. Egy rendőrnek ekkor feltűnt az összefüggés a két eset között, és rendőrök végül este fél hétkor nézték meg közelebbről a szemetesbe dobott testet, és vették észre, hogy az egy nő holtteste.

Természetesen nagyon sajnáljuk az esetet

– közölte McConnell, míg Stéphane Simoneau tűzoltóparancsok hozzátette, hogy „megdöbbentette” az eset, ami összes kollégáját is „sokkolta”. Simoneau közölte, hogy aggódik amiatt is, hogy a hibának milyen pszichológiai hatása lesz a tűzoltókra.

Az újságírók kérdései egyikük sem válaszolt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a nő ki volt, és azt sem, hogy pontosan hogyan is halt meg. A rendőrkapitány csak annyit mondott, hogy halálának körülményei „gyanúsak”.

Egy szakértő a CBC kanadai televíziónak elmondta, elképzelhető, hogy egy ember összeégett holttestét összekeverjék egy babával. Dr Robert Nicholson patológus közölte: mivel az emberi test nagyjából 60 százalékban vízből áll, egy égett holttest jelentősen veszít a súlyából.

Nem úgy néz ki, mint egy normális ember, és nem olyan, mint egy normális ember.

Nicholson szerint, ha azzal a prekoncepcióval néztek rá, hogy az csak egy baba, akkor csak úgy fedezhették volna fel, hogy az egy emberi holttest, ha közelről megvizsgálják.

The post Próbababának hitték az összeégett női holttestet a tűzoltók és rendőrök, és kidobták egy kukába first appeared on 24.hu.

Related posts

Combgörcs miatt többször térdre rogyott, mégis ő lett a magyar hokiválogatott legjobbja

MO.CO.HU

Újabb milliárdok mennek a vadászati kiállítás meg az eucharisztikus kongresszus szervezésére

MO.CO.HU

Több beszéd is elhangzott

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This