15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
horváth évaMAGYARORSZÁGSzórakozás

Horváth Éva felturbózta az arcát egy applikációval, de szürreálisnak találta a végeredményt

Horváth Éva legújabb Instagram-fotóján teljesen másképpen néz ki, mint a valóságban, merthogy kipróbált egy applikációt, ami feltuningolta az arcberendezését. Az eredmény nem igazán jött be neki, ezért gyorsan csinált is egy másik képet, amin már természetes formában látható az arca. A bejegyzésben megjegyezte, hogy nem érti, miért szeretik az arc eltorzítására létrehozott applikációkat, mert ő így egyenesen szürreálisnak találta a saját arcképét.

Nem nem vagyok szétműtve :)))? , csak annyira kíváncsi voltam a “manapság” annyira népszerű app-okra, hogy kipróbáltam 🙂 ? szerintem egy szóval jellemezve SZÜRREÁLIS (én nem tudom, hogy ezeket miért imádják: ) Az 1. kép az app használatával készült 🙂 A 2. kép pontosan kettő másodperccel később ? Most komolyan szerintetek melyik a jobb :), mert ha igény van rá akkor én is csak app-os képeket töltök fel ? Legyen ez egy szavazós poszt !

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

The post Horváth Éva felturbózta az arcát egy applikációval, de szürreálisnak találta a végeredményt first appeared on 24.hu.

Related posts

Cseh László és Kozma Dominik is elveszítette a védettségét

MOCOHU

Dániában is megkezdik a lazítást: nyitják az iskolákat

MOCOHU

Nagy pofonba szaladt bele a Veszprém a kézilabda-BL-ben

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This